☆Флудилка☆Общайся и получай Плюшки от BeHappy☆

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
ACreative наход это уже достиженье. Блин стоп я же обещял никуя тут не писать этот шоп меня кинул на 2 грамма .В надежде рассчитаютса 3 -х граммовой пробой.

ss14ss11 вот это да тогда и мне пробу я за бро 😎 вместе око за око

Майже немає часу на роздуми, іду я щось курити , я мала вже ладно бути накуреною, але щось відтягнути час

Давайте швидше хлопці робимо тут актив щоб було все цікаво і гроші були і чотко все буде так нормльно обожнюю природу

Soska ты наверное толстая раз столько куришь.Меня Марья Ивановна частенько на праздник живота пробивает)

ss14ss11 ні навпаки, я дуже тендітна, я фітнес тренер в минулому, тому маю попку уух , а ти любиш випити?

Кто чем занят работа, дом?

Soska алкоголь випити я не просто люблю а обожаю .Но один ньюанс -здоровья забирает много .Поетому я и начал здесь обитать - чтоб хоть иногда наркотой синьку перебивать.
Сообщения автоматически объединены,

Я представил миг прекрасный
как я ящик получу
буду пить по литру в сутки эх
внатуре я торчу
Сектор газа
песня спор
Вообще Сектор для алкашей любимая группа !

Последнее редактирование:
Такое себе настроение и это чистая правда не из лучших делать нечего

Роьотакіпит ми тут і там робимо актив щоб все було чотко , я розумію коли ми все зможемо побачити її потрібно

Всім привітики, мої любі друзі, я вже була в підвалі, і покурила свою шишечку, це чудовий момент, ціни немає

Цікаво, чому ніяким чином, немає можливості, розповідати анекдоти, я скількі разів заходу постійно тихо

Soska ,начни.первая.....я думаю ни кто не будет против...

Опача я знову заскочив поки є світло без світла це тяжка процедура але нічого страшного немає поки є тепло

• Like
Реакции: ugo
Спокойной ночи друзья

Всім привітики мої хороші, світло це цікавий інструмент впливу, хто зрозуміє ,як їм правильно користуватися той отримає владу

Пляшки так ніхто і не роздає, тихо знову шоп щось не роздає ніяких смаколиків, потрібно почекати

Желаю всем приятного настроения!

Доброго вечора народ 🤙 миру в усьому світі азарту і гарного настрою всім хто цікавиться історією України я щось спробую пояснити

Всех с праздником!
Если мне не изменяет память какойто сегодня за праздник...)))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху