☆Флудилка☆Общайся и получай Плюшки от BeHappy☆

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Soska да и я не курю угостил бы шш и спайсуха не моя тема если что-то да и найду напишу нп закину тебе держись)

Wolonter_120 дякую, в мене вистачає, що курити))) гроші мене цікавлять більше, ніж шишка, але приємно🥰 дуже))

Soska понял принял ну если что обращайся да с деньгами тежяловато да и работаешь и зп задерживают блять ((

Хотим плюшек да по больше как всегда вот так вот

Плюшки наше все!

При цьому випадку можна говорити лише що я забув дорогу додому потрітно повстання проти Росії

Привітики всім хто на зв'язку, як у вас тут справи, в нас таке собі, світло, дощ, грязь і тд і тп . Курити немає(

Лише тут я можу відпочивати, тяжко звичайно писати багато, але немає виходу, хочу відпочивати

Просто топимо дальше робимо актив тут і там шум і гам, немає часу інколи заходити щоб все було толком , життя бентежне

Самколик, який з'їсти, щоб мати дофамінову насолоду, від чогось солоденького, я люблю солоденьке)))

Якщо є зима то є і літо, гарно придумали ці пори року, цікаво все від а до я продумано, люблю такі історії

Всім Доброго ранку шановні відвідувачі форуму як справи у вас тут народ, але вже і холодно сьогодні

Chesnuy все гуд ) погода конечно не шепчит ((

Погода классная на улице очень даже пойду на прогулку в супермаркет сейчас

Всім цікаво, як в мене справи) так собі в мене справи, монлою бути і краще, але шишка є, покурила

Приветулики как вы мои любимые ❤️ хоуми? Я только с клада шишки на месте уже)))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху