Флудилка обо всем ☕ Минимальная позиция из ассортимента , либо же денежный приз за активность в конце недели

botanic_weed ну фільтр то добре шоб ніхто з вулиці не почув, але це все одно проблема коли живеш не сам та не в будинку. блін, і не продати все, і не заюзати...

Всім гарного настрою народ лягаю спати ну в шо потрібно трошки більше смс і можна спати без проблем

Доброго дня родня ну шо ви тут як у вас справи бачу все іде своїм чередом зранку до вечора нічого дивного всім миру і добра
Сообщения автоматически объединены,

Ну шо якраз нормально функціонувати ура при цьому слід враховувати що маємо знову тривоги нічні це капець якийсь просто

Последнее редактирование:
Шо тут таке робиться на форумі немає жодного дня щоб мене тут не було ото я вже звик бути тут постійно двіж

NitexxxXx держи нас в курсе мне то же пока не ответил но я сегодня первый день

romandgon ти долги коли по тріпах віддаси ти ж вродє нормальний був в тут така зараз шось пішло не так в тебе

romandgon та я думаю и тебе и мне отпишут) шоп топовій, самое лучшее что в городе есть. Но вот первій такое что не на связи 2 дня

NitexxxXx думати і соображати це дві різні речі цей веселі історії української літератури в школі цікаво що буде дальше

botanic_weed ну фільтр то добре шоб ніхто з вулиці не почув, але це все одно проблема коли живеш не сам та не в будинку. блін, і не продати все, і не заюзати...
Ну я пока сам,но скоро буду не сам) сожительница не против вообще,но бокс из ванной будет перемещен,как созреет этот куст уже. Будет перестановка

В запах да,он едкий. Ещё стадия саженец,а запах хлорофилла уже идет

botanic_weed круто хай краще пахне травою ніж перегаром в те що зараз то ти біля дверей вхожних постав аромопалочкт і перед кожним виходом просто підпалюй на хвилину щоб воно пахло або як я робив ладан купи і кадило сусіди звикають до цього запаху і норм

botanic_weed от тому купуємо шось якісне в надійних шопах в хай вирощують діди які усе життя цим займаються...

Назад
Сверху