Флудилка обо всем ☕ Минимальная позиция из ассортимента , либо же денежный приз за активность в конце недели

ss14ss11 все правильно ти кажеш спору немає це все так всі ви раби божі це трохи печально так ну шо ж зробиш така ваша релігія

Последнее редактирование:
Chesnuy я агностик .Библию в тюряге читал - нам всем ее подарили а читаать было нечего.

ss14ss11 я взагалі продав уепочку і хрестик курив собі солі і тоді поняв що немає ніякого відношення слово Бог до мене є творець ми створені генетично з пробірки просто є живі люди ті в кого є душа в 90 проциків це боти ...але то таке

Капець я забув що тут треба двіжуха точніше я заснув ну так буває коли пиво є в мене що ви тут не спим пишемо дальше народ

botanic_weed угольний фільтр то прикольно, але буде цвітіння - ніякий фільтр не допоможе, мені здається. це тільки якщо брати сорт який мінімально пахне і то, це потрібно жити одному і нічого не боятися...
Сообщения автоматически объединены,

мабуть вже місяць точно тримаюсь, як док зник... зіжрав весь фенібут шо був і тепер залишається думати, шо ж робити щоб голова не боліла і працювалось добре, а воно не думається ніяк, хочеться нахапатись та не хочеться одночасно
Угольный фильтр именно шикарно справляется с запахом на выход в вытяжку. А тот запах,который остается в квартире,это да,от этого никуда не денешься.Все равно лучше с угольным фильтром,так будет 100% без запаха на улице.

ss14ss11 спасибо большое бро. Так я хуй пинал сколько лет к ряду,а сейчас работа с людьми,которая шикарно оплачивается. Так ещё и польза идет этим людям. Документы всем нужны,обновлять,делать новые,восстанавливать. Так что спрос есть. Первый день уже «отработал»,голова кипела. Сейчас второй сегодня будет) Но информация полегче уже усваивается.

Вот провел ЛСТ кусту,будет сейчас интереснее расти
Сообщения автоматически объединены,

очень красивый бро красавчик 🤙 всем доброго времени суток
Спасибо бро! Сейчас в приоритете качество,а не количество,буду стараться именно выжать все из генетики. По паспорту 25-30% ТГК. Хочу выжать 30%🔥😁

Вложения

• IMG_8286.jpeg
    IMG_8286.jpeg
    2.7 MB · Просмотры: 0
botanic_weed давай бро ти все записуй як що від а до я і мені скинеш свої записи я ротних спробую свій гора зробити, по твоїй технології

botanic_weed я рад за тебя ! Недавно у тебя другие планы были -и я рад что ты выбрал все таки гражданскую жизнь ! Успехов в труде и личной жизни !

Шо ви тут парніяку вас ідуть справи такий він період часу отримав хороші відгуки про головне вірно заповнене поле 😂

Ну шо ви тут народ пишемо дальше все іде своїм чередом зранку до вечора такі справи в мене вже

• Like
Реакции: ugo
День за днём ,
Своим чередом.
Как закончим ,так снова начнем.
Нескончаемым флудом ,песнь пропоём!

Назад
Сверху