Флудилка обо всем ☕ Минимальная позиция из ассортимента , либо же денежный приз за активность в конце недели

Pelman да так и есть,бадум был мерзкий..в итоге на следующий день ещё литр водки чтоб попустили..хотел денежек прибухнутб в итоге 3 дня квасил..
ss14ss11 в это и прелесть бухал.

Краще вчитися жити і видавати і умовах природи згадаєте мої слова ще скоро будемо в лісах ховатися ксґамери вже кругом є просто ми ще не знаємо цього

Chesnuy а если у нас лесов практически нема .У нас поля в основном и лесопосадки между ними .Это на Западной и Северной Украине лесов много .

ss14ss11 так вчися виживати в умовах в яких ти живеш але точно не в місті города це капкан тілткі десь в села тікати це чисто моя думка

Chesnuy дякую за пораду - був в мене дружбан .Він усе літо мешкав на дачі .Вже мені привіти с ЗСУ передае ) Так ось там литом гарно на дачі тільки бухати було .Але мені там так нудно було мене постійно до міста тянуло .

ss14ss11 ну це кожному своє тут не поспориш ніяк це навіть не обговорюється в мене своє бачення в тебе своє так і живемо

Chesnuy та в мене нема зараз ниякого бачення майбутнього .Я и так стільки жити не планував .И декілька разів ловив передоз від ширки - ось шо треба мати .Якщо взагалі життя остогидне чи стане неможливе то бац по вене и ти на небесах .

ss14ss11 ну бро раз вижив значит маєш жити,життя прекрасне воно дає насолоду це ми просто не вміємо правильно жити тому так і здається що воно огидне

Chesnuy ну нам у школі просто казали шо наркомани довго не живуть .Але мені так подоболась ширка - шо я не збирався іі кидати .Але головне шо я не сідав у систему - бо у ліхі 90- і с грошима було важко . Памятаю як тілки ввели гривню ширка коштувала - 3 гривні . А зарплатня в мене була тоді 90 гривен .

ss14ss11 я в шоці мене з дитинства спорт притягував я займався норм а вживати почав після 16 років і траву та горілку, у 18 спробував вінт мені куб зі шприца рот капнули на зестрі, я не спав двоє суток, а так балувався

Chesnuy та я теж спортом занимался .Помню в конце 80 -х все ровестники помешались на боевых исскуствах после видаков .Кун фу ,ушу ,карате итд итп.

• Like
Реакции: ugo
ss14ss11 Chesnuy
походу тут все бывшие спортсмены..))я как раз в начале 90 увлекся карате,но такие себе успехи были..если честно...

ugo маваши гери научился .У нас Сенсей был легенда Украины - он смог потянуть БЕЛАЗ 80 тонный ! В книге Гиннеса занесен .Заливал в рот свинец расплавленный выплевывал застывший без ожогов .Ломал кадыком пики итд итп .А погиб тупо - на спортивном мотоцикле разбился .

ss14ss11 та ногами нормально хуярил,щас наверное так не ростянусь..
У нас тренер тоже не плохой был и я привез своих не особо,способностях смог удивить,я изначально не его ученик .Поставили в паркинг с чуваком ,более техничным более опытным и все началось он мне с руки в нос пробил..ну а я ему в ебучку сноги и в прыжке..все под ахуели!я этот удар у одного спецназовца подсмотре..Это Маваши в прыжке но без замаха с места..очент резкий..моя короночка потом стала ..

ss14ss11 Chesnuy
походу тут все бывшие спортсмены..))я как раз в начале 90 увлекся карате,но такие себе успехи были..если честно...
Такий був тоді час сталоне шварценегер дакаскос вандам такий був час так була пропаганда в зараз що парнуха одна і булхло такі справи

Мужики!!! И дамы) Я устроился на работу!!!! Ахуенную удаленку,белую,не скам🔥🔥🔥😍 Как у вас дела народ? Какие у вас новости?

Назад
Сверху