Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно. Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
Флудилка обо всем ☕ Минимальная позиция из ассортимента , либо же денежный приз за активность в конце недели
Pelman да так и есть,бадум был мерзкий..в итоге на следующий день ещё литр водки чтоб попустили..хотел денежек прибухнутб в итоге 3 дня квасил.. ss14ss11 в это и прелесть бухал.
Chesnuy дякую за пораду - був в мене дружбан .Він усе літо мешкав на дачі .Вже мені привіти с ЗСУ передае ) Так ось там литом гарно на дачі тільки бухати було .Але мені там так нудно було мене постійно до міста тянуло .
Chesnuy та в мене нема зараз ниякого бачення майбутнього .Я и так стільки жити не планував .И декілька разів ловив передоз від ширки - ось шо треба мати .Якщо взагалі життя остогидне чи стане неможливе то бац по вене и ти на небесах .
Chesnuy ну нам у школі просто казали шо наркомани довго не живуть .Але мені так подоболась ширка - шо я не збирався іі кидати .Але головне шо я не сідав у систему - бо у ліхі 90- і с грошима було важко . Памятаю як тілки ввели гривню ширка коштувала - 3 гривні . А зарплатня в мене була тоді 90 гривен .
ss14ss11 я в шоці мене з дитинства спорт притягував я займався норм а вживати почав після 16 років і траву та горілку, у 18 спробував вінт мені куб зі шприца рот капнули на зестрі, я не спав двоє суток, а так балувався
ugo маваши гери научился .У нас Сенсей был легенда Украины - он смог потянуть БЕЛАЗ 80 тонный ! В книге Гиннеса занесен .Заливал в рот свинец расплавленный выплевывал застывший без ожогов .Ломал кадыком пики итд итп .А погиб тупо - на спортивном мотоцикле разбился .
ss14ss11 та ногами нормально хуярил,щас наверное так не ростянусь..
У нас тренер тоже не плохой был и я привез своих не особо,способностях смог удивить,я изначально не его ученик .Поставили в паркинг с чуваком ,более техничным более опытным и все началось он мне с руки в нос пробил..ну а я ему в ебучку сноги и в прыжке..все под ахуели!я этот удар у одного спецназовца подсмотре..Это Маваши в прыжке но без замаха с места..очент резкий..моя короночка потом стала ..