Флудилка каннашопа Ganjah.cc (спілкування за $)

Це все дуже цікаво і мені приємно дивитися як потрошку в мене росте капітал, я зможу все це робити таким чином

І так я бігала за вами до того часу, до якого могла, і не вірили своїм очам, як має бути

Все буле чотко як часи це точно саме так і мало бути все воно , що не було різних видів діяльності

Пусть сегодняшний день будет щедрым на приятные сюрпризы, светлые улыбки и лёгкие решения

Що ви шукали причому зробити норм для мене день студента був колись святом великим

Причому тут це якщо крутили до зустрічі народ але не факт що буле толк , я не розумію цього року трохи

Привітики вам всім, я розумію, що загуляла, але знову накурилася і пишу тут вам хороші слова

Доброго времени суток.
Всем хорошего вечера.

Опача я тут з вами теж пишу багато чого і розумію що все не так просто воно як є

Всем хорошего дня.....

Всім привітики мої хороші, як ваші справи тут, чис зайняті, що робите, як у вас із світлом справи?

Да будут деньги у всех кто в теме что скажете пойдет такая тема вам

• Like
Реакции: ugo
BrodyagaSimpson если рассуждать глобально...то однозначно да!А если ты о вещах попроще ...ну тут нужно дискутировать....

ugo уже теплее рукам замерз так с самого утра выходил на рынок

• Like
ugo согласен бро такая же беда купил сегодня себе варежки буду в тепле

• Like
BrodyagaSimpson а у меня есть теплые перчатки но прикинь, яих постоянно забываю ...пиздец..скоро на верёвку их повешу и буду ходить ,как в детстве делали

ugo знаешь это стабильный движ походу у меня такая же беда купить купил а забывать их никто не отменял

• Like
BrodyagaSimpson та отож.....
Вот последний раз положил их куда-то на видное место,сейчас вот смотрю и нихуя перчаток не вижу....

ugo я уже выходил в магазин и что думаешь забыл перчатки вот так вот

• Like
Назад
Сверху