Флудилка каннашопа Ganjah.cc (спілкування за $)

Буде тоді прикольно якщо все має бути так як має бути в усьому це життя таке

Я тут теж не була давно, бачу небагато змінилося ну нічого все буде по іншому рано чи пізно

Все буде чики брики як має бути я розумію все тому знаю що це таке вік воно буває

Я така вся, ніяка ну маю старатися, щоб в мене був результат, як ніколи правильний

Soska ти давай топи не скучай потрібно активніше бути бо шось ти бачу геть від рук відбилася ..то є то немає

Від сьогодні я тут пишу багато речей, які мені мають бути цікаві для мене , так і буде

Нарешті в мене щось почало виходити, я думала що, що реально нічого не зможу робити

Приветствую всех жителей нашего любимого форума! Хорошего дня и лёгких дел ;)

Всім привітики, я думала, що сьогодні вже не попадуть да вас, але все тут чотко і мило так, так і тягне до вас

Бачу потрошку тут людей більшає це дуже добре, така рада що все саме так відбувається

Я тут одна бачу пишу потрібно добавити ще активу, і це буде для мене дуже хорошою мотивацією

Продовжувати активно робити актив, бачу немає як думати про це все щоб просто розуміти коли і як має бути

Спробую з вами тримати актив, щоб не від тривати від вас така вона вже ситуація незрозуміла

Такі воно справи у нас з вами працюємо чи не працюємо знаю я чи не знаю

Доброй ночи всем
Сообщения автоматически объединены,

Кто спит флуд топ

Незабаром після цього переїзду до перемоги над собою контроль за виконанням цього наказу

Всем привет! А что с флудилкойй не так?

Якось і я думала над цим запитанням, але бачу нічого не змогла придумати, тому флудити тут пишем)))

Назад
Сверху