Флуд/Курилка

Я бачу ти вже з'явилася пишеш потршку давай давай веселей треба було мені писати більше трошки

Доброго ранку як справи що там у вас нового розказуйте як життя проходить чи як ранок розпочався?

Всебічно буле все не так як я хотіла, в мене не вистачає терпіння так багато писати це звичайно не легко

Продовжужмо ми тут насипати активу як зажли щоб все було чітко і правильно ну то таке все

GubernatorOstrovaBorneo а нічого я змирилися з цим і просто прокинулася зранку і під настрій, я холостячка бо немала витримати рутину

VipTester228 доброе утро бро, ребята как жизнь, как настроение?
Сообщения автоматически объединены,

кто знает можно ли клотизолам интраназально употреблять? чисто радм интереса спрашиваю
Сообщения автоматически объединены,

если кто то пробовал то напишите пожалуйста, как лучше? перорально или интраназально

Последнее редактирование:
Skad привет бро , клотизолам лучше всего пить , и не больше 1 капсулы для старте , потом если что можно добавить ), жди около 40 минут и будет эффект, меня отрубает с 1-2 капсул , по разному бывает , вещь мощнее ксанакса, а вот вкус и и.п одинаковые, можешь попробовать интро , он вообще не печет слизистую, заходит легко , мне не очень было )

• Like
Реакции: Skad
Тут теж написати потрібно трошки більше смс щоб активно було все так як має бути чотко ура

Chesnuy я бачу ты не спим я теж вже не сплю вчора загуляла сьогодні відпочиваю зараз банку дам і буде толк

Доброго времени суток
Всем удачных выходных

• Like
Реакции: Skad
Назад
Сверху