Флуд/Курилка

GubernatorOstrovaBorneo
Це круто я люблю наблюдати процес росту як воно росте і саме головне замітив що іноді сама на вигляд слабенька в розвитку рослина а плющила так що мама дорогая

GubernatorOstrovaBorneo
Я собі думаю як тількі буде мир взяти собі десь насіння перевіреного і почати собі вирощувати знову!) домашня сезонна це нормально)))

Chesnuy я с шишек, которыми меня угощают беру семена в спич. коробок складываю. Бывает по три четыре с одной шишки. Уже 50 семян есть на этот год
Сообщения автоматически объединены,

У нас есть лес и полянка посреди, лес огорожен с красными табличками запрета туда заходить. Вот там я и выращиваю.

GubernatorOstrovaBorneo
Круто бо буду простити в тебе відправку декілька насінин з мене коньяк чи шо там ти вживаєш, якщо матимеш бажання на такий бартер в майбутньому😉

Chesnuy Я не п'ю, але просто надішлю кілька цікавих сортів, спробувати) Але є маса нюансів у правильному гроверiнгу

GubernatorOstrovaBorneo
Я готовий вчитися в мене є мрія створити маленький бізнес власного виробництва всеріано рано чи пізно все стане легально, а зараз хочу вчитися!!! Це мені в кайф обожнюю природу

GubernatorOstrovaBorneo
Я хочу бро робити те від чого отримую насолоду, розумієш я виріс на природі, і тому я відчуваю тягу до неї і ці всі продані забави вирощувати культури і в мене зараз пробую виростити лимони, мандарини і авокадо...все з насіння яке взяв коли їв ці плоди все вже попростало)) я вчуся насвсяк випадок якщо можливо буду який Армагедон щоб вміти всесце відновлювати )))

Chesnuy уявляєш, як класно мати свій власний город з ароматними травами й шишками на них, які можна опускати банку за банкою? ще й користь для здоров'я натуральні шишки завжди краще, ніж гаражнi! давай спробуємо виростити щось разом. це буде не тільки корисно, а й весело

Та вот такой вот огород как кто-то заметит, так и уехать придётся на года

да нормальный апчик получается вообще без суеты и без печали ага

Та окей бро, ну апчик так апчик, шо сказать мне ещё, это же всегда хорошая штука

да а американцы кто бро напомни мне плз
только без мата мгагага

американцы кто бро
это такие интересные люди с необычными привычками. у них много традиций, которые могут показаться странными))) но в этом и есть их шарм. например, они любят устраивать барбекю и праздновать разные праздники с размахом

понятно мне все ясно и так же зрозумило

Та радужные они все, вот первая ассоциация.
Яж говорю, самый странный народ какой-то

нет не радужные
галимые реднеки я бы так сказал

Та от них ничего и не стоило ожидать, бро, а что хорошего ты хотел?
Ну, жизнь такая ведь

ну да бро вот такая дурная жизнь на этой планете

Назад
Сверху