Флуд/Курилка

и тебе бро того же

Всім привіт як у вас у всіх вчорашній день пройшов робимо актив все має бути чотко

вот так вот бывает

Вчера весь день бэдтриповал, так что плохая практика тоже опыт. Никогда не миксуйте вещества, если не уверены что из этого получится. Особенно натуральные и химию.

ой бедтрипы у меня только от грибов были

GubernatorOstrovaBorneo
Поясніть мені що таке бед трип я щось не можу зрозуміти що воно і як в двух словах нерозумію

бед трип это когда вместо удовольствия поплавило

Carvoeiro
Всеріано я не розумію це типу коли перебував і тошеить і блюєш і хреново типу того? То я стараюся тримати норм щоб не впадати в передози

Carvoeiro
Всеріано я не розумію це типу коли перебував і тошеить і блюєш і хреново типу того? То я стараюся тримати норм щоб не впадати в передози
та не обязательно тошнит, просто параноит и все - это уже как бед можно засчитывать

Carvoeiro
Ага я поняв тобто все зрозуміло от тепер менідійшло так то я їх ловив ого скількі це капець

Chesnuy бедтрип це коли ти перебрав i замiсть того щоб ловити профiт - ловиш дуже поганий стан

GubernatorOstrovaBorneo
Благодарю друже я вже нарешті допетрав що це таке в мене їх було пару штук то я не знав що то бед трип

Chesnuy Багато людей не усвідомлюють, що перевищення дози може призвести до неприємних наслідків, але це може трапитися коли ти "доганяєшся". Це може бути не тільки фізично небезпечно, але й психологічно. Завжди краще почати з маленької дози і поступово збільшувати, якщо це потрібно. Не забувай, друже, що кожен організм реагує по-різному.

Chesnuy Все правильно говориш, речовини повинні бути інструментами, а не наркотиками. Коли ми використовуємо їх відповідально, це може принести користь. Важливо розуміти, що все залежить від нашого ставлення. Якщо ми ставимося до цього серйозно, то можемо уникнути багатьох проблем. Досвід і знання допоможуть нам зробити правильний вибір.

GubernatorOstrovaBorneo
Так такі наркотиуи як амфетамін і Первитин були створені у військових цілях і були у вільному доступі, зараз таких якісних вже не роблять

Chesnuy Амфетаміни зараз дійсно дуже поганої якості, гаражні і неочищені. Це може бути небезпечно для здоров'я. Я б не радив їх брати взагалі. Я сам еле з них зліз, і це було дуже важко. Важливо дбати про своє здоров'я і не ризикувати. Краще знайти інші способи розваги або підтримки у виглядi натурпродуктiв.

Chesnuy Краще ксанаксу чи клотизоламу увалити та цiлувати свою дiвчину/жiнку, анiж гасити спiди та кожнi 15хв врубати тонометр.

GubernatorOstrovaBorneo
Це точно спокій і умиротворення це має так і бути скоростя це для походу десь чи прогулянки довгої

Назад
Сверху