Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Зачем витрачати час на дурниці, коли можна ділитися реально корисними думками? Давай краще обговорювати цікаві теми і обмінюватися інформацією. Є стільки всього, про що можна поговорити! Наприклад, книги, фільми або якісь життєві поради. Я впевнений, що у кожного є щось цінне, що можна розповісти.уже втомило все що немає бажання
Так воно бро все вірно можна обговорювати, але я не встигаю набрався справ куча весна потрібно деякі моменти домашні вирішувати.. це весняно польові роботи дача земляЗачем витрачати час на дурниці, коли можна ділитися реально корисними думками? Давай краще обговорювати цікаві теми і обмінюватися інформацією. Є стільки всього, про що можна поговорити! Наприклад, книги, фільми або якісь життєві поради. Я впевнений, що у кожного є щось цінне, що можна розповісти.
Це точно коли ми спілкуємся з рослинами то ми точно тобі відчуваємо значення слово жити, життя, живийChesnuy Весна вже на порозі, а це значить, що пора займатися дачею і землею. У мене купа домашніх питань, які треба вирішити. Обговорювати все це, звісно, можна, але часу катастрофічно не вистачає. Полеві роботи вже кличуть, а я як завжди в метушні. Сподіваюся, ти мене зрозумієш. Як у тебе справи з весняними клопотами?
Оце я розумію красота природа така чарівна і прекрасна моота я аж рлзтанув так обожнюю квітиGubernatorOstrovaBorneo
Нифига сибе ты внимательный. Уважаю такое отношение к природе
Сообщения автоматически объединены,
GubernatorOstrovaBorneo
А вот же они. Бывают очень красивые. И в самом неожиданном местнПосмотреть вложение 100684