★Еженедельная Чумная лотерея на Денежные Призы$.

Підтримую вас парні в усьому чому можна підримати ви всі тут потужні і правильні це приємно і я радий, що я з вами знайомий

взаимно и тебя тоже поздравляю и с праздником с новым счастьем

Цікаво де пропали мої гроші аж цілих 0.3 цента попали так нечесно

гле деньги лебовски??

Це точно тупо іспаоилися такого ще небуло но вже є так і буде що ж я можу сказати про це

именно так и будет

Та да щось не п'є бажання вообще флудити так уже втомило все що немає бажання таке воно діло

Carvoeiro
Та в тому то і діло що надо таке відчуття що вроде нетяжко но бляха так уже незрозуміло капець

та ну как так то

уже втомило все що немає бажання
Зачем витрачати час на дурниці, коли можна ділитися реально корисними думками? Давай краще обговорювати цікаві теми і обмінюватися інформацією. Є стільки всього, про що можна поговорити! Наприклад, книги, фільми або якісь життєві поради. Я впевнений, що у кожного є щось цінне, що можна розповісти.

Зачем витрачати час на дурниці, коли можна ділитися реально корисними думками? Давай краще обговорювати цікаві теми і обмінюватися інформацією. Є стільки всього, про що можна поговорити! Наприклад, книги, фільми або якісь життєві поради. Я впевнений, що у кожного є щось цінне, що можна розповісти.
Так воно бро все вірно можна обговорювати, але я не встигаю набрався справ куча весна потрібно деякі моменти домашні вирішувати.. це весняно польові роботи дача земля

Chesnuy Весна вже на порозі, а це значить, що пора займатися дачею і землею. У мене купа домашніх питань, які треба вирішити. Обговорювати все це, звісно, можна, але часу катастрофічно не вистачає. Полеві роботи вже кличуть, а я як завжди в метушні. Сподіваюся, ти мене зрозумієш. Як у тебе справи з весняними клопотами?

Нужно готовится к земле) Всем привет

Chesnuy Весна вже на порозі, а це значить, що пора займатися дачею і землею. У мене купа домашніх питань, які треба вирішити. Обговорювати все це, звісно, можна, але часу катастрофічно не вистачає. Полеві роботи вже кличуть, а я як завжди в метушні. Сподіваюся, ти мене зрозумієш. Як у тебе справи з весняними клопотами?
Це точно коли ми спілкуємся з рослинами то ми точно тобі відчуваємо значення слово жити, життя, живий

Chesnuy Кожен листочок, кожна квітка - це частинка життя. Коли дивишся на них, розумієш, як важливо цінувати кожен момент. Вони вчать нас бути уважними і любити природу.

GubernatorOstrovaBorneo
Нифига сибе ты внимательный. Уважаю такое отношение к природе
Сообщения автоматически объединены,

GubernatorOstrovaBorneo
А вот же они. Бывают очень красивые. И в самом неожиданном местн
FB_IMG_1743097360554.jpg

Последнее редактирование:
GubernatorOstrovaBorneo
Нифига сибе ты внимательный. Уважаю такое отношение к природе
Сообщения автоматически объединены,

GubernatorOstrovaBorneo
А вот же они. Бывают очень красивые. И в самом неожиданном местнПосмотреть вложение 100684
Оце я розумію красота природа така чарівна і прекрасна моота я аж рлзтанув так обожнюю квіти

Назад
Сверху