★Еженедельная Чумная лотерея на Денежные Призы$.

Chesnuy Не біда, братан, дивись, як я це роблю: скидаю в турку або чавунний глечик півбаночки згущеного молока, ⅓ води, оливкова олія 4 столові ложки, кидаю мiцнi шишки, перед цим маслом розтираю стінки джезви, щоб не пригоріло. І ставиш все це на найменший вогонь. Поки готуєш, весь час помішуй. Якщо вода википає, додай нову воду, кип'ятити без воды не можна, масло має високу температуру кипіння і може зруйнувати ТГК. Для цього додаємо воду, вона не дає температурі підніматися вище ста°. Варимо все це протягом трьох годин. До тих пір, поки наше веселе зілля не стане коричневого кольору. Ось і все, закінчили. Перелий в банку, дай охолонути і заморозь. Як тільки замерзне, половина чайної ложки в рот і ловиш такий приліт, що замуркочеш від задоволення. Він спрацьовує не відразу. А Приблизно через сорок хвилин він починає діяти. Пік виходу на плато становить півтори - дві години. Тривалість дії - 6-8 годин. Зішкреби ложкою обпалену темно-коричневу субстанцію зі стінок джезви, і з'їж її. Тільки стеж за тим, щоб їх було не більше чайної ложки, інакше неприємний бедтрип гарантовано.

GubernatorOstrovaBorneo
Благодарю бро, одне цікавить скількі, шишок плюс мінус потрібно кидати в гармах чи в штуках що мати орієнтир?) Як настрій?

День конечно пока идёт не лучшим образом, но сказать я могу что все ок

Chesnuy Все чудово, друже, все роблю на око. Чим більше шишок, тим краще) ну я зазвичай кидаю "човен", це десь приблизно 4г

Та вот и отлично, шишки так то вообще тема, мало шишек не бывает

Chesnuy Все чудово, друже, все роблю на око. Чим більше шишок, тим краще) ну я зазвичай кидаю "човен", це десь приблизно 4г
Ого то дійсно потужно, 4грами це є непогана кількість, зараз приведу себе в порядок і коли в мене вже буде пора що можна вживати почну робити експерименти

Та да, ну так что все четко, ну и мы можем без проблем прям такое творить тут все

Це точно потрібно робити все активно щоб розуміти як має бути все без проблем

Ну вот и отлично, так что делаем мы все эти дела только так, а может даже и не так, не знаю

Перший період пройдений починається другий період побачимо що воно і як буде дальше

Та глянем конечно же, но проблем не должно быть у нас вообще, так что все круто

Да так и должно быть, а так нормально мы двигаемся тут, так шо вот

Другий період повинен бути кращим за перший
Це точно як кажуть перший період це іде ознайомлення і адаптація другий період це вже іде вдосконалення навиків, а третій це вже період використання своїх навиків і досвіду

Ну все, главное чуму тут нам не подхватить, да и все кул же будет 100% прям

Можна що хочеш якщо чогось боїшся те і буде головне розуміти що ми живі і можемо контролювати все

Та всякое можно, но что то не стоит делать, так что такие уж дела

Пробувати робити актив і знати як воно має все. Бути цікаво тут можна норм заробляти

Chesnuy Коли ми беремо на себе відповідальність, то можемо змінити хід подій. Не варто боятися вносити зміни, адже це може призвести до кращих результатів.

Чумачечая весна, та та та та та, вот такие у нас тут дела ла ла, темп такой

Назад
Сверху