Тріп репорт на шш Dos si Dos #33 від магазину Ganjah
Заявлена кількість ТГК на leafly.com - 27%
Шишки аутдор, індика-домінантний гібрид, виведений як крос Dos Si Dos × Gelato #33; відомий високим вмістом THC і потужним релаксуючим ефектом.
Зробив замовлення на відправку, через півтори доби посилка була вже в мене. Оператор 10/10. Кур'єр 10/10.
Зробив собі вечір без планів - просто вдома, світло приглушене, на фоні грає легкий лоу-фай. Шишки досить щільні, темно-зелені з жовтувато-бурими прожилками, пахнуть солодко й трохи м’ятно, ніби печиво з легким цитрусовим післясмаком. Подрібнив, скрутив джойнт - уже на етапі грінду запах розкрився більш глибоко, з нотами дизелю.
Перші затяжки - дим густий, смак солодкуватий із ледь відчутною прохолодною м’ятною,рудералісною нотою. Буквально через кілька хвилин накотила легка ейфорія, з’явилась енергія й бажання говорити, думки пішли у творчий бік. Тіло було легке, хотілось рухатись.
Але хвилин за 25 все змінилось - ейфорія залишилась на фоні, тіло почало важчати, м’язи розслабились. Наче хтось плавно вкрив теплою ковдрою. Звуки стали більш об’ємними, музика ніби наповнила кімнату. Трохи залип на візуалах - кольори здавались теплішими, ніж зазвичай.
У цей момент почався справжній індика-стоун.Всі думки, які ще літали, стали повільнішими, і я зрозумів, що єдине, що мені хочеться - просто розтялягтись на дивані й віддатися цьому відчуттю.
Можу з упевненістю рекомендувати даний шоп, якість товару та стелсу - на високому рівні . Буду продовжувати співпрацю з шопом, хочеться спробувати всі сорти.