Тріп-репорт по канабісу White Widow від Popeye

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
M

Mangoc

Гость
Привіт сім’я!
Сьогоднішній відгук буде присвячений всім добре відомому VIP-селлеру – Popeye. Думаю ні для кого не секрет, що даний селлер має товар відмінної якості і працює відповідно. Не вірите Я спробую вас переконати, що це так.
Посилання на магазин:
Одного дня, наткнувся на тему, де сапорт магазину Popeye огнем_и_мечем пропонував вкотре переконатися учасникам форуму в якості товару магазину, а саме мова йшла про досить відомий сорт марихуани – White Widow.
=> Про спілкування варто сказати, що проблем ніяких не виникло, все швидко і чітко. Відправив поштові дані – наступного дня отримав ТТН.
Що таке White Widow
Серед найвідоміших сортів у всьому світі — White Widow, збалансований гібрид, який вперше почали розводити в Нідерландах насінням Green House. Гібрид між Бразильською сатівою і смолистою Південно-Індійською індікою, White Widow благословив кожне голландське меню кофешопів з моменту його народження в 1990-х.
Її бруньки білі з кристалічною смолою, попереджають вас про потужні ефекти, які вас очікують. Потужний вибух ейфорії та енергії проривається одразу, стимулюючи як розмову, так і творчість. Генетика Білої Вдови породила багато інших легенд, як White Russian, White Rhino, and Blue Widow. Тим не менш, багато виробників віддають перевагу вирощуванню оригінальної Білої Вдови, яка квітне приблизно через 60 днів у приміщенні.
На смак
Ефекти
Медичні ефекти
Негативні
Інформація надана з сайту
Стелс:
Посилка була запакована достойно, варто витратити трішки більше часу і додати маленьку деталь, тоді взагалі буде ідеально.
Подробиці тесту:
Магазин – Popeye.
Мої параметри – 189/110/19.
Речовина – марихуана сорту White Widow.
Вага проби – 1г.
Вжито впродовж тріпу – 400мг.
Спосіб вживання – бульчик.
Толерантність до речовини – топ, курю останнім часом щодня раз на день.
Тест
Останнім часом на вулиці прекрасна погода для прогулянки. Я вирішив прогулятися з знайомим, поставити пару-трійко банок, так би мовити провести цей понеділок з користю, в той же момент з гарним веселим натроєм і досить короткою пам’ятю.
Одже, ми досить довго бродили парком і, нарешті, знайшли в парку безлюдне місце, подалі від людських очей, де спокійно можна порізати бульчик, потерти шишку, покулупати ковпак, непоспішаючи і безтурботно курнути банок.
00:00 — 00:20
Обладнавши місце, почали почерзі-побанці курити. Я в сумі потягнув чотири банки, а мій знайомий після другої сказав, що йому вафля і він більше не буде але все ж таки зробив третю.
Після кожної наступної банки змінюється стан і відчуття, ефекти удвоюються. Мій порог – 4 банки. Після четвертої мене сильніше не накурює, тому вважаю за марнотратство курити більше.
Куриться досить посередньо, заходить досить м’яко, а на видоху з середньою силою дере горло відчувається земляний смак, також віддає деревиною. Не кашляв, мій же знайомий же пускав слюні – він не курив декілька днів до. Почали запивати водою з саморобного «граалю».
00:20 — 01:00
Ми завершили водні процедури, я склав свій «набір юного растамана», повиливали воду з тари, зібрали сміття (я за те, щоб прибирати за собою, не люблю коли на пироді брудно, різні залишки пластмаси і інших поліетиленів дуже пригнічують, тому раджу всім прибирати за собою) і вирушили повільним темпом до метро де я викинув апаратуру і все інше сміття.
З ефектів варто виділити:
Різкий підйом настрою, стало досить весело і смішило буквально все.
Легкі візуальні зміни, через вбитість очей. Останні не були особливо червоними але вигляд мали стомлений.
Пам’ять і розум не дуже затупило, можна було думати і спілкуватися, незважаючи на те, що заплітається язик.
Апетиту під час тріпу особливо не помітив він завітав після.
01:00 — 02:00
Година тріпу проходила сидячи в метро, період дня був такий, що народу було не багато і їхати довелося з кінцевої майже до кінця. Непоїхати ми теж не могли – треба було їхати на пару.
Спустились в метро, ввімкнули музику і вирушили у внутрішній тріп, який був обмежений рухами, була музика і думки, кожен їхав з своїми тараканами. Одне скажу, що канабіс дуже сприяє потоку цікавих думок, головне вчасно записати придумане, розповісти комусть або гарно запам’ятати, бо більшість цікавого забувається до кінця тріпу назавжди.
02:00 — 03:30
Вийшли з метро. Прийшли в універ, на пару ми не запізнилися. Пік ефектів минув, але ще тримала ейфорія і було всеще досить весело. З одногрупників ніхто не зрозумів мій стан, а от мого знайомого вичислили одразу. У нас була практика, просто слухати і сидіти не вдалося б. Треба було напружувати сіру речовину в голові, це не було проблемою, так, важко з короткою пам’яттю але терпимо.
Надиво з завданням ми впоралися, що не може не радувати. З чудовим настроєм покинули цей улюблений заклад.
03:30 — 05:00
Ефекти лишилися ледь помітні, голову повністю відпустило ще відчувається розслаблення тіла, прокидається досить сильний апетит, який дуже скоро був вгамований.
Після вечері, ефекти зровсім мене покинули, не було навіть важкості яка часто супроводжує мене допоки я не посплю.
Висновки:
Оператор – 10/10 (Оцінюю в найвищий бал, питань не виникло, проблем також – оцінка суб’єктивна але я вважаю, що будь-яка проблема вирішується і, якщо будуть питання, то вам точно допоможуть з вирішенням.)
Стелс і доставка – 9/10 (Доставили швидко, стелс чудовий, тільки я б довершив його, все ж не фантики продаєте.)
Товар (за якістю) – 10/10 (Обожнюю марихуану, особливо коли суцвіття чисті, правильно висушені.)
Товар (за силою ефектів) – 6/10 (Я курю останнім часом досить часто, толерантність до речовини тримається на висоті Бурдж Халіфа, але я точно можу відрізнити силу ефектів. White Widow – ніколи для себе не вирізняв надто сильним ефектом (курю цей сорт далеко не вперше). Варто наголосити, що це саме мої відчуття. Даний сорт відношу до так званих «повсякденних шиш», покуривши я можу займатися своїми справами, час-від-часу залипаючи і розслабляючись. Мені сподобалося!)
Дякую Попай і огнем_и_мечем за те, що довірили провести контроль якості.
Всім доброї ночі і гарного настою!

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху