Тріп репорт на альфа пвп від
Магазу THC Family
Сапорт форуму 5+ , записав на пробу , день-два опер тг скинув фото місце кладу. Проба вага 0.5.
Клад зроблений в під'їзді , забрав 2 секунди.
Після секундного знімання кладу поїхали в в свій район. І як завжди по дорозі додому рішили занюхати по (дорозі
)
Упаковка.
Плотно обмотаний зіп пакет+
В зіп пакеті були не великі камінчики
в перемішку з порошком
70//30
.
Тестер 33/170/73 М
Занюхачили по трасі(муки) зайшло ідеально, 10-15 хв розкумарило)
Як тільки добралися до дому
приступили до куріння з фольги, я оцінюю якість по другій затяжці, від неї веду відлік якості, зачепило так добряче , я б навіть сказав мощна штука
. " Клієнт буде задоволений*
ск довго катається на фользі виділяючи густий дим і майже не лишає слідіів коли вигоряє. Норм очистка .
Пробували забивати в сигарету , в дружочка спалахнула сіга
але в подальшому норм.
Розірвали 0.5 на двох до вечора, отходосів особо не було, (лайтові) порівняно з іншим ск які курили.
Ну і на наступний день зробили покупку тої самої саляри, бот видав фото в тому самому під'їзді. "Було дуже весело"
Рекомендую)
Дякую за пробу, опер тг+ помічник на форумі+
Оцінки:
Упаковка: 7 із 10.
Ейфорія: 7 із 10.
Стимуляція: 9 із 10.
Час дії: 7 із 10.
Сила дії: 9+ із 10
Загальна стафа: 9
Магазу THC Family
Сапорт форуму 5+ , записав на пробу , день-два опер тг скинув фото місце кладу. Проба вага 0.5.
Клад зроблений в під'їзді , забрав 2 секунди.
Після секундного знімання кладу поїхали в в свій район. І як завжди по дорозі додому рішили занюхати по (дорозі
Упаковка.
Плотно обмотаний зіп пакет+
В зіп пакеті були не великі камінчики
Тестер 33/170/73 М
Занюхачили по трасі(муки) зайшло ідеально, 10-15 хв розкумарило)
Як тільки добралися до дому
приступили до куріння з фольги, я оцінюю якість по другій затяжці, від неї веду відлік якості, зачепило так добряче , я б навіть сказав мощна штука
ск довго катається на фользі виділяючи густий дим і майже не лишає слідіів коли вигоряє. Норм очистка .
Пробували забивати в сигарету , в дружочка спалахнула сіга
Розірвали 0.5 на двох до вечора, отходосів особо не було, (лайтові) порівняно з іншим ск які курили.
Ну і на наступний день зробили покупку тої самої саляри, бот видав фото в тому самому під'їзді. "Було дуже весело"
Рекомендую)
У Вас недостаточно прав для просмотра ссылки. Войдите или зарегистрируйтесь.
Дякую за пробу, опер тг+ помічник на форумі+
Оцінки:
Упаковка: 7 із 10.
Ейфорія: 7 із 10.
Стимуляція: 9 із 10.
Час дії: 7 із 10.
Сила дії: 9+ із 10
Загальна стафа: 9
Последнее редактирование: