☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

Продовжуємо писати маємо робити актив кругом де тількі можна щоб все було чотко і якісно

sme_usr напишите в лс , преждем , чем писать такие громкие слова
Сообщения автоматически объединены,

Ребята, кто писался на шишки Киев срочно в лс !!!!
Писав менеджеру, мені скинули перезаклад поруч, на якому був такий самий ненаход. 4 ненаходи поспіль, невалідний перезаклад і менеджеру все одно що відбувається

Всім доброго ранку шановні колеги як ваші справи народ що нового у вас тут ранок прохололдний дуже

Всім привітики я знову з вами мої любі, пишу напису тут вам слова і свої думки

Я знову тут з вами цікаво все мені спілкування та робота різного характеру що маємо те маємо

Доброго ранку Україно як ваші справи народ чим хто займається розказуйте щось нове

Chesnuy без мене тут мій друже пишеш це добре, я за тобою не встигаю, а така я прийшла і пішла. Цьомки всіх

Цікаво так зробив, ну це дуже добре, я теж думаю почати вчитися, але накурилася і забулася

Просто продовжужмо актив щодо поробиш раніше було не так як зараз ..ловлять. На кожному кроці

Просто продовжужмо актив щодо поробиш раніше було не так як зараз ..ловлять. На кожному кроці

Я така накурена привіт всім, я думала що шишка не така зла, як здаєтся))

Доброй ночи всем

Писав менеджеру, мені скинули перезаклад поруч, на якому був такий самий ненаход. 4 ненаходи поспіль, невалідний перезаклад і менеджеру все одно що відбувається
Напишите лс

Привет, есть бот автопродаж?
Benetton.co

Всім привіт, яка я весела і щаслива, що сьогодні вихідний день в мене буду відсипатися

Сьогодні буде гаряча вода цілодобово це круто реально якщо все так буле чотко

Доброй ночи всем

Ребята , кто знает что с лабой ?

BenettonSupport доброго ранку шановні відвідувачі форуму гарного настрою всім
Лаба походу поки що буде не працювати ...тримаємо кулаки

Назад
Сверху