☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

Пишемо наслождатися спілкуванням маємо робити те що душа підказує так воно все буває по іншому ніяк

скоро рулетка уже, интересно

sanyokxxx самому цікаво будемо пробувати так щоб все було чотко не без того але то так

Chesnuy ты брал тут что-то?

sanyokxxx
Я зараз до підписання миру неьеру нічого але шоп повний і надійний кругом тількі позитивні відгуки і я теж відгук тількі плюс ставлю бери недумай

Всім доброго ранку народ як ваші діли вже всю паску з'їли чи як розказуйте тримаємо актив

Chesnuy на попусках пішла як діти в школу)) а в тебе як?

Доброго дня и Привет Украина Как жизнь Как дела Как вам погода обрадовало всё чётко солнышко светит и жить хочется

stafBeetle согласен погодка шепчет)

Так і робимо щоб не було ніякого обману все чотко як має бути маємо розуміти все прекрасно

Згадаймо стародавнього Конфуція та його синергію цзи

sanyokxxx Зачем ты вообще жить конечно живёт мне не только будешь жить Да немножко

BenettonSupport
Доброго ранку як справи,? От і свято пролетіло як один день і нічого не зробиш життя продовжується

Chesnuy Приветик , у меня этот святой праздник был не очень позитивный , я вообще против алкоголя итп в такой праздник , ко мне приехали родственники и пили , они и испортили мне настроени

BenettonSupport оце так завжди, в мене аналогічно я то пив, але потім почалися дурні розмови розпитування лізти в душу нравоучіння і кароче тоже все пішло шкереберть (

Доброго ранку народ надіюсь у вас всіх ніч була нормально без шума і пилі якщо так сказати ура

Назад
Сверху