☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

Це все точно так і робимо щоб було все цікаво як має бути так і робимо ура прикольно

Нормально можна пару слов накидати знову мені цікаво просто як так швидко але то все таке

можно и нужно ага

BenettonSupport
Доброї ночі настрій норм сьогодні сонний день якийсь був незрозуміло чому так

Carvoeiro
Благодарю бро взаємно як сам як вихідні пройшли я трошки відпочивав тепер норм вже
та я вчера отдых себе решил сделать, в 18 00 пропал с радаров, и вот только сегодня в 10 вышел на связь)

Carvoeiro
І правильно зробив відпочивати потрібно, я вже знаю що таке перевтома і вигоряння ...апатія тоді повна

ну шо пишем дальше тут

BenettonSupport
Привіт, як справи, як здоров'я, настрій ... сьогодні дуже холодно я вперше так замерз

BenettonSupport
Благодарю нормік, стараюся трошки меньше з людьми контактувати щоб вберегти себе від цього незрозумілого типу вірусу

BenettonSupport
Благодарю нормік, стараюся трошки меньше з людьми контактувати щоб вберегти себе від цього незрозумілого типу вірусу
Да какой то вирус ходил ужасный , вот им переболела и после него иммунитет упал . Ну ничего восстановлюсьь здоровое питание бады спорт

BenettonSupport
Шипшина чай з неї дуже добре укріпляє імунітет спробуй і чай прикольно і результат хороший

Назад
Сверху