☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

ну посмотрим как оно сложится бро

Ну, щас еще пару смс вкидываю и ухожу в магаз, вот надо мне туда уже

та вообще бро ни прибавить ни убавить

Carvoeiro Ладно бро, мне уже реально в магаз сгонять надо, так что позже все апну

Та я вот зашел на апчики, но так же скоро пропаду. Такие вот дела, к сожалению

да бро норм ты придумав

Та да бро, бывает нужно что нибудь поделать, так вот апчики я думаю лучшее решение

Та для меня это уже не имеет значения, шо будет то будет, а жить как то нужно
Жить потрібно так, що б ти непереживав і не нервував краще бути біднішим, але спати спокійно і головне ніколи не осуждати людей

Ну, я думаю каждый выберет для себя сам, как строить взаимоотношения с другими людьми.
Не все достойны позитива, на самом то деле.

Chesnuy Повністю згоден з тобою, друже. Але від себе хочу додати, що жити треба так, щоб кожен день приносив радість і задоволення як оточуючим тебе так i себе самого. Важливо цінувати моменти і не боятися ризикувати якщо це мае сенс. Не забуваймо про свої мрії і прагнення! Життя коротке, тому давайте робити його яскравим і незабутнім для себе та оточуючих. Як ти вважаєшь?

Ну, жить в удовольствие и радость это конечно отлично, но всегда это дело поддерживать тяжело

GubernatorOstrovaBorneo
Я згідний з тобою, ми народжені щоб насолоджуватися життям на цій землі, тут була фантастична природа і ріки ліса, були різні види тварин, нам було дано все для життя, але, щось все-таки люди зробили не так і маємо тепер оце що є все замуморили, спаскудили землю)) ех бро, коли вже нарешті буде те, що було колись, таке місце для життя спаскудили ( Як було сказано, живи , і асолоджуйся , кайфуй, але так щоб від цього ніхто інший не страждав, !!

Ну, все равно большинство проблем конкретно нас не коснется, так что это не имеет значения

Ну це бро тґвже побачим з часом як воно буде насправді, буде велика біла з водою скоро всі ріки спаскудили

Вода это считай бесконечный ресурс, так что поверь мне, без воды ты не останешься

Chesnuy Повністю згоден з тобою. Любити природу, тварин, ліси, дерева і гриби - це дуже важливо. Вони дарують нам красу і спокій, а також допомагають відновити сили. Давайте більше часу проводити на свіжому повітрі і цінувати все, що нас оточує. Природа заслуговує на нашу любов і турботу
Сообщения автоматически объединены,

Вода это считай бесконечный ресурс, так что поверь мне, без воды ты не останешься
Оно то конечно так, но если воду загрязнить то можно считать что и без воды останешься) Или как пример - морскую воду смертельно опасно пить.

Та природа это крутая тема я думаю, так шо почему бы и нет, вот такое вот дело.

З чого ти взяв, що вода це безкінечний ресурс звідки такі переконання, я кажу, що чистої води майже вже майже немає))) такі заявки в тебе ти хоть віриш в те, що земля плоска?

Дисцилированную воду достаточно сложно получить без подручных инструментов )

Назад
Сверху