☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

Вчора купив типу свіжі булочки на ринку, не підозрюючи, що вони були зіпсовані. Після їх вживання мене сильно нудило, і я зрозумів, що краще перевіряти продукти перед покупкою.

GubernatorOstrovaBorneo
Та це зрозуміло тим більше якщо вони упаковані в кульочки то вже потрібно бути обережним і як почуваєшся?

Chesnuy Зараз почуваюся краще, але все ще відчуваю легкий дискомфорт. Наступного разу буду уважнішим при виборі їжі, дякую брате

GubernatorOstrovaBorneo
Да з харчами потрібно бути зараз обережно незрозуміло з чого воно робиться і як зберігається

Chesnuy Зараз дійсно важливо бути уважними до продуктів, адже ніколи не знаєш, що може ховатися всередині. Я намагаюся купувати тільки перевірені речі і уважно читати етикетки. Бережи себе

GubernatorOstrovaBorneo
Благодарю бро я їм фрукти в основному то стараюся купувати у знайомих домашні яблука і все інше...мед почав їсти домашній цукор взагалі неїм бо зараз і тих заводів немає а шо нам пхають під виглядом цукру фіг знає

Chesnuy Класно, що ти обираєш домашні продукти! Я теж намагаюся купувати фрукти у знайомих, адже так більше впевнений у їхній якості. А з медом це взагалі супер, натуральний завжди краще ще й з фруктозою. Щодо цукру, то ти правий, краще бути обережним і не піддаватися на хитрощі.

О, интересное что-то, глаза радуются когда на форуме какой-то актив происходит без основного флуда

siesta_kawaii есть такое дело, главное для пользы тела и души. Обмен интересной информации всегда профитен и актуален. А главное полезен.

ну шо тут движ париж

Все має бути чотко так як має бути для того щоб все було мило і гарно нотдля того все так

вышел бобыль на крыльцо
хотя так тоже странно
в будке нет крыльца

Так так сьогодні особливо я вийшов зараз ще повідписую відгуки і почну писати дальше Благодарю, що не забуваєте про мене бажаю вам всього , що ви бажаєте мені

Так что к чёрту жалеть себя, меньше никчёмных рефлексий и больше рефлексов
Когда ставится чёткая цель, то пустые скитанья становятся квестом

Жалієш себе ти, аия себе бережу, для чого мені себе пергружати якщо я вже все зрозумів як воно відбувається))) тепер все я задоволений

у бени надо пару слов написать, бо это ровный шоп очень даже так

Та у меня только сейчас время появилось поэтому буду писать тут с вами флуд блуд

да так шо пишем дальше бро
не смотря ни на какие невзгоды

оке бро, оке. Я как раз щас прогуляюсь, а потом уже вечерком на флуд приду тут и там

ну если надо то надо бро
так шо потихоньку беседу ведем

Назад
Сверху