☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

Доброго ранку шановні я вже з вами чи ще ніч не ранок ну побачимо що воно і як буде виглядати тут і там

Ну що я вам скажу повільно але впевнено набираю розмах і буду потрошку писати щоб мати хоть якусь тему

Уважаемые носители наших ав и баннеров 1-2 месяца пока не нуждаемся в рекламе . Далее снова возобновим сотрудничество

BenettonSupport доброго ранку ну так буває воно нічого з цим не поробиш життя бентежне головне терпіння

Всем доброе утро дамы и господа. Все мы прекрасного хорошего дня и хорошего настроения на весь день

Так шо пишемо дальше народ України все інше не передбачено так що сон мене вже не бере такі справи вони

Погнали дальще больше чем два тому числі і я з вами пишемо дальше народ все чотко іде

Chesnuy главное чтоб сегодня было легче,а так Одессу с ночи до обеда на или. Полудурки соседи

BenettonSupport добрых снов! И желаю всем тихой и доброй ночи! Пусть ангел хранитель хранит наш покой!

Доброго ранку шановні відвідувачі форуму гарного вам дня шановні знову понеділок скоро

Все думаю має бути чотко я вже трохи набрався сил тому пора робити актив балансу форума

Все буде так як має бути чому не знаю але розумію все іде свою чергу і буде толк

Привіт, де можна знайти прайс актуальний?

Назад
Сверху