☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

Отакі вони пироги з мармеладом чи капустою все ми можемо флудити тут це ж тама для того

Доброй ночи завтра выходная не теряйте

BenettonSupport доброго ранку зрозуміло, тоді ми тут на активі , гарного відпочинку наскільки це реально в наш час

Ось так день за днем писати дальше цікаво коли вже буде активно де всі люди поділися дуже цікаво

День працювати в все так норм я розумію що маю таку можливість тому користуюся нею

Отак потрошку не спіша я і забув що це у вісім можна було зробити ну що я можу сказати про це все

Доброго ранку шановні читачі як ваші справи як ранок всім смачної кави бажаю вам

Тут завжди приємна атмосфера тому і потрібно так тримати все щоб не портити убт який тут створено

Так що раз і вже пройшло куча часу я знову тут пише слова для вас весело провести час

Блін трошки темп збав в тепер відстаю від графіка це капець просто ну нічого все буле добре

Потрошку і потім будемо жарити картошку не має як по іншому зараз неможна так що так

Ось і знову пройшло купа часу якось так все непомітно але толком неможна зрозуміти чому так швидко

Всем приветик друзья !!!
Уважаемые носители баннера , временно мы не можем платить товаром и больше 600 грн !!!
Это будет 1-2 месяца небольшой кризис , но мы его быстро преодолеем !!!
Отпишитесь в лс кто уходит и также , кто останется !!!
Буду ждать каждого :)
Сообщения автоматически объединены,

Доброй ночи всем

Последнее редактирование:
BenettonSupport доброї ночі , бажаю вам терпіння зараз період буде тяжкий все розумію. Написав вам ЛС

Актив продовжуємо зранку пока кіпитивода на філіжанку кави то можемо ми тут побути з вами

Тут своя атмосфера тому і прикольно тут я вже звик до цього всього так уютно мені тут

Все буде добре я думаю через раз все пучком єдине здоров'я бажаю вам міцного

Прикольно вночі не спати стількі можна всього зробити часу більше на багато такі справи

Маємо час тому не без того воно все саме таким чином і буле все воно іти дальше

Вже скоро вечір буле це так швидко проходить через це все точно так ми і живемо з вами

Назад
Сверху