☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

Chesnuy ты наверное когда посмотришь в какое время я зашла сюда будешь долго смеяться. Говорила что раньше зайду но не получилось

Polly та чому нормально я тут бачиш в який час сиджу там не важливо головне щоб все було добре

Chesnuy благодарю что ты меня будешь в курсе так сказать дело Но я вроде уже как бы поняла ну если что поправишь меня.

Polly звичайно поправлю тут саме головне щоб звикнути до особливостей цього форуму і буде все бенч

Chesnuy а мне здесь вообще нравится устраивает меня полностью хоть не по одному слову за меня так умоляет когда вот только по одному по два слова ага гыгы

Polly це точно мене це теж дуже дратує коли пишуть гать гать і тому подібне так що все чотко буде добре

Цікавою є факт існування того що НЛО можливо і присутні але нефакт що вони не тутешні

Всім доброї ночі день сьомий пішов чи який але все буває так що продовжує працювати тут

Доброго ранку друзяки ну що ви як у вас справи ідуть розповідайте продовжуємо спілкування

Бенетона завжди круто так що заходьте не соромтеся писати і не скучаємо пишемо спілкуємся

Так знову до Бенетона в гості завітав Zver2018 де ти братан давай давай веселей топимо дальше робимо актив

Всім доброї ночі як завжди тут у Бенетона відчуваю себе як дома всіх обійняв

Доброго ранку ранку і гарного настрою в цей недільнииц день позитиву і наснаги миру і любові

Назад
Сверху