☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

Ранок сьогодні гарний настрій тому пишемо робимо темку топ і буле так як має бути топимо дальше

Знову з вами тут це просто шикарно що все так цікаво пишемо не скучаємо парні і дівчата флуд наше все

Zver2018 дарова бро та ні просто почав жити тверезо куча енергії все стало по іншому сприйматися і часу стало більше, ти як там друже?

Chesnuy так а нащо мені та енергія, немає куди діти її, а життя тільки стає все гіршим з кожним днем

Zver2018 ну бро ти розумний хлопака енергію ти можеш тратити на роботу сапорти чи Адміна чату чи робити якісь реклами ти ж Головатий парень бро..

Chesnuy не дуже хочеться йти на такі посади, та й мене туди не візьмуть, кому той розум потрібний, а сьогодні працювати легально вже ніяк не виходить... тільки на війну

Zver2018 не накручуй себе живи сьогодні от просто живи ти маєш те що немаю я моя сила флуд от я і роблю це твоя сила в іншому вона вже тоді не раз допомагала заробити..куча шопів шукають нормального сама

Chesnuy купа шопів мене ненавидять)) а деякі я навіть не зрозумів з якого дива така суєта в них... хоча хто зна - це лише моя думка така

Zver2018 та ти просто зараз ще на старій хвилі, купа нових шопів відкривається ну так навіть не хай не шопи ну невже ти не зможеш знайти де свої навики використовувати?)

Chesnuy саме зараз уже ні, нікому це не потрібно, або ж принаймні точно не на умовах роботи з дому... Часи не дуже настали

Zver2018 слухай друг обожнюю твої тріп репорти, побачив це повідомлення і цікаво стало, в чого ненавидять якщо не секрет? І можливо якщо не важко буде порадь норм шипи у Львові, в то крім андера і бригади не знаю, завчасно дякую

Назад
Сверху