☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

ку мэн шо там слышно

Всім доброго ранку шановні як у вас ситуація як ви всі живі здорові що у вас нового розказуйте

Потрібно спілкуватися після дня восьмого березня все було так цікаво щоб розуміти все

все так и есть так шо мчим

От сьогодні вже 8 день трезвості в мене це просто прикольно так щоб мало бути все чотко ура

Мы можем организовать встречи, лекции и мастер-классы, чтобы повысить осведомленность о проблемах зависимости. Каждый из нас может внести свой вклад в создание здорового общества.

мчим далее головастики

Панеслось дальше пробувати розвиватися в цьому напрямку і можна буде спробувати в мене є таке бажання, створити общину живих людей які розуміють що таке єдине життя з природою
Мы можем организовать встречи, лекции и мастер-классы, чтобы повысить осведомленность о проблемах зависимости. Каждый из нас может внести свой вклад в создание здорового общества.

Chesnuy Створення громади людей, які прагнуть єднання з природою - це чудова ідея для покращення нашого життя. Така спільнота може об'єднати людей, які цінують екологію і здоровий спосіб життя.
Сообщения автоматически объединены,

Також можна створити спільний сад, де кожен зможе вирощувати овочі та фрукти. Це не тільки корисно, але й зближує людей.

Chesnuy Створення громади людей, які прагнуть єднання з природою - це чудова ідея для покращення нашого життя. Така спільнота може об'єднати людей, які цінують екологію і здоровий спосіб життя.
Сообщения автоматически объединены,

Також можна створити спільний сад, де кожен зможе вирощувати овочі та фрукти. Це не тільки корисно, але й зближує людей.
Так друже це потрібно буде вже все пробувати протчгувати в інформативний простір з часом ...але спочатку я хочу сам пожити на природі

Chesnuy Віддалившись від міської метушні, можна насолоджуватися красою навколишнього світу. Важливо підготуватися до такого життя, забезпечивши себе всім необхідним: їжею, водою та житлом. Можна навчитися виживати в природних умовах, збираючи ягоди, гриби або рибаливши. Це також чудова можливість для самороздумів і медитації

верно катим дальше гайс

Chesnuy Віддалившись від міської метушні, можна насолоджуватися красою навколишнього світу. Важливо підготуватися до такого життя, забезпечивши себе всім необхідним: їжею, водою та житлом. Можна навчитися виживати в природних умовах, збираючи ягоди, гриби або рибаливши. Це також чудова можливість для самороздумів і медитації
Це все так тому я вже зрозумів що я доріс до цього тому що такого бажання вирватись і жити на природі в мене небуло

GubernatorOstrovaBorneo
В цей момент в мене все добре єдине не вистачає одного елемента це повної свободи яку зараз неможливо взяти в використати тому я навчився бути щасливим постійно...Так друже!!!

Chesnuy Щастя приносить радість у наше життя і допомагає справлятися з труднощами. Коли ми щасливі, ми більше відкриті до нових можливостей і позитивних змін. Це також впливає на наше здоров'я, адже щастя знижує рівень стресу і покращує настрій. Важливо знаходити маленькі радощі в повсякденному житті, такі як спілкування з близькими, хобі або прогулянки на свіжому повітрі. Пам'ятай друже, що щастя це не лише емоція, а й стан душі, який можна підтримувати через вдячність і позитивне мислення.

Назад
Сверху