☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

Нічого вона зараз буде все чотко скоро цікаво буде якщо все так і того все саме так

Ну, в теме активность уж точно будет, так что подниму её тоже в эту минуту свободную

Буде звичайно там де я там завжди куча позитиву і радості я люблю приходити в ті місця де потрібно використати токсичних людей скоро побачиш ))

Радость, к сожалению, сама по себе не приходит. Но можно верить в лучшее и не печалиться.

В тебе точно все добре відчувається розум і розуміння лишилося перебороти те що хоче збити тебе з толку і все

Надеюсь все и в правду будет нормально, но повлиять я на это пока не полностью могу

siesta_kawaii
Можеш ти маєш просто зрозуміти іноді потрібно відпустити ситуацію, забити на неї і вона сама прийде скаже отак зроби і я більше тебе не потурбую

У меня и так все отлично, так что не знаю все же. Пока проблем нет - надо двигаться

Це добре головне розуміти, що все іде своїм чередом але не так як має бути по-справжньому

Ну, я наверное скоро перестану апать темы, а то моменты уже для ответа находить тяжелее. Но стараюсь пока.

А шо так роботи багато чи в чому причина а тиж зайнятий, доречі як ти доїхав в тебе все добре?

Да, все нормально, примерно из за этого и апаю кое как. Но скоро пропаду.

До выходных наверное, в пятницу ещё трип запланирован вроде, так что я все равно тут бываю по вечерам.

так и есть бро мчим далее общаемся

Все чотко флуд іде я співаю танцюю і розумію що таке воно і як буває якщо шо то все так

Шо тут писать не знаю, но напишу вам чтоб все четко было и позитивно прям

Не знаю как это поможет, но написать порой стоит.
Планов нет, но вы держитесь.

дальше надо делать и все будет красочно так шо валим вперед и это факт

Та и так делаем, почему бы и не делать то. А цветного пока мало, но потом исправим.

Назад
Сверху