☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

BenettonSupport
Доброго ранку , нехай у вас буде все прекрасно, гарного вам настрою на цілий день ,щоб для вас постійно світило ☀️ і день був багатий на прекрасні моменти)

Интересно девки пляшут конечно, ну а мне интересно чем это все закончится в ближайшее время

Все закінчиться миром і перемогою світлих сил над темними атак буває воно, чи ви не вмієте людям Добра бажати

Та к сожалению добро не всегда побеждает, жизнь - это не красочный мультик.

Бро а добро і зло ніколи не воювали між собою це все казка, я от світлі і темні сущності то це да. Ми і є добро і зло просто вибір за нами, як жити по доброму чи по злому)) не звертай увагу я свою секту створюю то практикуюся

Просто эти оба понятия слишком узкие и для каждого имеют свое опредление.

Та я взагалі нікому не нав'язую нічого кожен сам має дорости до того, до чого він має дорости, я тут теж тимчасо

Вот когда есть свободное время, и нет желания тратить его на что нибудь другое - флуд самое то.

Я взагалі тут по інших обставинах але то таке нарешті скоро все закінчиться і спокійно буду робити свої справи

Туда сюда и 25 баксов добьешь, нормально делаешь дело. Так что все кул ,наверное.

Це точно все буде побачимо як воно буде наперед вже по собі знаю непотрібно забігати бо можуть наїхати)

Ну если не косячить - то все нормально будет. Схема простая я полагаю

Коячить це нормально, а якщо ще косяки хороші то взагалі прекрасно і чудово ))

Косяки курить надо, а вот если косячить могут и по шее дать. Но все не так страшно

Нормальні люди завжди домовляться кулаками махають тілткі ті хто не вміє правильно вирішувати питання, і це факт!

Та даже не знаю что тут написать можно, но напишу я тут это смс и все

Точно я так само зроблю щоб було все чотко закони увагу що це все не я розпочав))

В моих же интересах всегда держать нейтралитет, вот и все. Я на позитиве двигаюсь, и проблем у меня нет.

Ну от і правильно я теж за такий двіж тому підтримую позитивно в вперед а скоро всі знатимуть хто є хто)))

Все может быть, а может и не может. Везде свой режим и свои правила, поэтому наши судьбы решатся и так. А мы влияем на исход

Назад
Сверху