☻☻☻ ت Флудилка ☻☻☻ ت

Chesnuy
Не не про моего мой груш не ест, а емли серйозно то нехочу что б он нервничал по пустякам

Soska
Ну то не давай йому повода щоб він нервував я теж думавби про то як то так

Chesnuy
Так я йому и не давала повод он такой от рождения все не то ему но он хороший очень

Soska
Все вірно чоловіка потрібно любити тоді буде взаємне кохання так буває щож поробиш якщо все саме так

А я пока снова апну данную тему, ведь без апа тут нельзя нам. Ну и доспать тоже надо.

А я продовжую жити правильно нікого нечипаючи так спокійно як завжди собі живу в наблюдаю всім миру і любові

Саме так для того так і живемо а всі ці заговори проти і щось то є смішно мені чужого непотрібно я собі своє роблю

манкурт одно слово - а как идеально характеризует
так шо да, паразит чи шо, ну как то так

Круто, таке відчуття , що я дежавю проходжу це смішно до прикола але то так буває перемога завжди в того хто чистий помислами

из года в год и из минуты в минуту я тут флужу и бичес мне не помеха

Точно поиномящий доброту людям допоміг всім тваринам всі щасливі і усміхнені

ладно пора завтракать мясца откушать как нормальный мужчина, ну а шо робыть

Та да нормальний мужчина вихований стриманий культурний і при цьому знає де і коли що сказати а так це дитина

кстати там где то флудилка была для решения мужских проблем
так вот всем морщинистым дедам туда

Круто ти там вже надіюся все порішав бачу, що трошки здоровшим став аха

укр пошта или новая пошта разницы вообще для меня нет если честно

Нікому нецікаво взагалі всі сюрпризи будуть не почтою тому то ролі не грає так буває

а флуд летит и папа же в деле
сунул шпагу всем емелям

Тяжко мабуть бути шизіком але як кажуть і буде кожному по ділам його скоро кругом полізе ця вонь навіть напрягатися не треба

Назад
Сверху