🔻 • • • UNDERGROUND • • • КЛАДИ 24/7

sanyok199992 так це ж не просто жига,а фірменна на її виготовлення потрібен час,думаю скоро буде

UndergroundSUPPORT магазин у вас полное гавно,как и вы мудаки людей кидаете !!!
НЕ БЕРИТЕ У НИХ ОНИ КИДАЛЫ, РАНЬШЕ НОРМАЛЬНО РАБОТАЛИ СЕЙЧАС АХУЕЛИ!!!

Всім доброго ранку гарного дня позивного настрою і миру та любові всім

• Like
Реакции: 5_8
ну вот так бро бывает, кажуть шо кидают
но я не уверен

oleganster Выдали за городом без понятия как туда попасть )
Сообщения автоматически объединены,

Carvoeiro хз по кладам беру тут уже много лет и в 95% всё ок лично у меня все проблемные ситуации решались . Сейчас канешн уже не употребляю иногда беру знакомым пригостить все находил .

oleganster Выдали за городом без понятия как туда попасть )

Carvoeiro хз по кладам беру тут уже много лет и в 95% всё ок лично у меня все проблемные ситуации решались . Сейчас канешн уже не употребляю иногда беру знакомым пригостить все находил .
ну всех кого я знаю говорят шо норм, все находится
хз шо у типа там сверху случилось

sanyok199992 оце вже свинство,що тяжко подивитися по піну який ти район обираєш,чи запитати у якому районі міста тобі зручно буде, а так за фірменою запальничкою пхатися хто зна куда не інтересно

sanyok199992 мені опер написав що дадуть жигу у момі районі, можливо ти не писав де тобі зручно,і попав на опера якому пох,він там ж не один

а я трипчик пишу на канна печеньку
если конечно кому то интересно)

Carvoeiro так приз з рулетки треба ж забрати, халява це ж завжди круто, тим більше що фірменний крікет, такий не кожен буде мати,тільки обрані)))

Carvoeiro а чому не інтересно має бути, історія як когось плющило від стафа

Последнее редактирование:
Carvoeiro так приз з рулетки треба ж забрати, халява це ж завжди круто, тим більше що фірменний крікет, такий не кожен буде мати,тільки обрані)))

Carvoeiro а чому не інтересно має бути, історія як когось плющило від стафа
бро тебе с авой намного лучше чем без нее )

Дякую, мені б до неї крікет, взагалі огонь

Назад
Сверху