НОВОГОДНЯЯ РУЛЕТКА ОТ САНТЫ🎅

С Новым годом по старому стилю 🎄🥰Всем добра 🙏⚓

Мои поздравления победителям!
А я и здесь прозевал все,..
Ну ничего страшного, переживу!)))

Поздравляю победителей))

Всім привітики мої друзі, я тут прицсала участь і мені дуже сподобалося, я не виграла, але кайфанула

Як час швидко летить ніяк не можу зрозуміти , чому ми так швидко почали жити раніше такого не було

Крута була рулетка, але час летить вже весна тількі був новий рік це просто капець якийсь повний то ' факт

SantaClaus Приветик. На 18 место запишите, если до меня никто не занял.

Мені цікаво коли знову тут буде який прокрут потрібно спробувати розпочати щось нове і цікаве я думаю толк буде чотко ура

Доброе утро.
Всем хорошего дня.
А ищу где-то Хавы конкурсы что то мне не фпртит🥹

Як було цікаво в кінці року куча конкурсів, і тому все було чудово, я виграла і мені було приємно, я б не проти ще виграти)))

Сама цікава рулетка, яка була тут зимою, нерозуміння теперішнього часу в мене викликає тривогу, я дуже хвилююся(

Уважаемый санта клаус внесите пожалуйста ясность в ситуации по рулетке. Народ ждёт!

Желаю дня, заряженного позитивом и бодростью!

Пусть новый день принесёт вдохновение, ясные мысли и тёплое настроение

Десь зникли в мене повідомлення, не зрозуміло де і чому, але я вже зробила скрін, і так мало бути воно) Я усміхнулася

Всім привітики мої любі любі, знову я заскочила на декілька хвилин до вас, щоб побажати вам гарного дня))

Маємо те що маємо круті конкурси тут все буле чотко маємо те що маємо очікуємо новий конкурс

Все було круто не роти ще однією рулетка весняна це норм так було буде цікаво так моя думка )))

шо тут по рулеткам? есть что то для форумчан?

Назад
Сверху