MoroccoHELPER
Помощник Morocco
- Реакции
- 152
Будет немного позжеHello news. Я вас прошу скажите мне пожалуйста а будет что-то ещё на пробу под фантастически гениальный трип репортаж
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Будет немного позжеHello news. Я вас прошу скажите мне пожалуйста а будет что-то ещё на пробу под фантастически гениальный трип репортаж
Добрый вечер, у вас была первая покупка , пз у нас рассматривается от 5 покупок, оператор вам сделал исключение и предложил другой район, так как там закончились клады , вы сделали фото , видео подхода и раскопок у вас не было, по этому вам предложили выбрать другой район, когда вам выдали другой район вам не понравилось фото и вы решили ещё другой район выбрать , вам скинули перезаклад, вы задали вопрос с заявкой оператор не понял сути вопроса скинул вам ваше фотоПоділюся своїми враженнями від покупки і спілкування з supportom (У Вас недостаточно прав для просмотра ссылки. Войдите или зарегистрируйтесь.) цього магазину.
Робив замовлення в перший раз, тому взяв 1 грм шишок "Banana" закладкою, щоб подивитися як влаштований процес від замовлення до отримання. Стосовно оформлення замовлення - все чітко, на сайті (У Вас недостаточно прав для просмотра ссылки. Войдите или зарегистрируйтесь.|У Вас недостаточно прав для просмотра ссылки. Войдите или зарегистрируйтесь.) цікавий асортимент, все інтуітивно і просто, по оплаті багато варіантів і якийсь із них вам точно підійде. Тобто, гроші у вас візьмуть швидко.
А далі... після оплати, ви починаєте кататися по порожнім закладкам. Після першої такої поїздки і повідомлення суппорту про ненаход, у відповідь - в цьому районі "нету" і пропозиція вибрати інший район. Ок, вибираємо. Після отримання нової локації кладу починаєш помічати нюанси. На фото локації все підозріло зелено (дерева, кущі...), але ж їдемо дивитися. І вже на місці стає очевидною разюча відмінність фото від реаліїв. На дворі середина листопада, навколо сумні, майже голі дерева і опавше листя, в той час як на фото зелені гілки колишуться на вітру. В принципі все вже зрозуміло, але із принципу перевіряємо все в зазначеному місці. В результаті, звичайно ж, порожньо. Повідомляю про другий ненаход суппорту. У відповідь знову пропонується обрати інший район. Хм, окей, обираємо найближчій до поточного район (але ж це місто Київ, розумієте до чого я?) і отримуєте вже третю локацію. З координат зрозуміло, що це десь посеред парку/скверу, а на фото смарагдово зелені (бляха) дерева, бо фотці, судячи з усього, щонайменше кілька місяців. І на цей раз очевидно одразу, що мені знову пропонується подорож в нікуди.
Кажу про свої спостереження суппорту і прошу поміняти район видачі. У відповідь : "2 недели" "кладу". Трохи спантеличує, чи не так? Перепитую, що мається на увазі і, що буде із статусом мого замовлення на сайті, адже у мене в акаунті, в замовленнях вказано "Завершен". У відповідь - "Какой номер заказа". Вказую номер. У відповідь мені скидають лінк з фото і координатами найпершої порожньої локації, з якої і починався цей тріп. Пишу - "Так я там був вчора. Пусто. Скидав фото". У відповідь знову скидається те саме фото парку/скверу з зеленим (бляха) лісом... коло замкнулося.
Зауважу, що під час написання цього посту на сайті продавця можна робити замовлення на згаданий мною товар в районі де, як я з"ясував, ніякого кладу немає.
Мені не шкода грошей, шкода тільки витраченого часу. Висновки робіть самі.