Куплю желейкі THCA+THCP+D9

qwerty420

Местный
Реакции
260
шукаю ось такі разривні желейки, може хтось імпортує таке або щось схоже?

5b8c04db-e4d5-4359-885b-5aadf78f55ba-1_all_19325.jpg

за відгуками має бути дика суміш і відносно не дорога.
чи може хто має щось схоже з магазинів вже?
хто шо взагалі думає, цікаво взагалі комусь окрім мене це?

Брат, класная тема. Где-то видел такие же
Но уже не помню где, если найдешь место чтобы купить, ответь пж на сообщ

MaiakPapa в цьому і прикол, шо тема класна, але тут на форумі цим майже ніхто не цікавиться, мабуть ще не час, або всі специ в Чехії вже

все ще актуально

можливо інші edible імпорт є в наявності в когось?

Хорошие ,должно быть железки,3 вида ТГК и 5 000 дозировка..
Мармеладный пиздец!

ООтличный выбор у тебя , по старинке ряженку забацать . ..

4lexsandro але це ж не те взагалі

ugo так от тому і шукаю імпорт, але судячи з усього - імпортом з США реально ніхто тут не займається

• Like
Реакции: ugo
qwerty420 удачи в поиске бро мармеладки мишки всегда хорошо и то что нужно!

qwerty420 есть прикольные желейки от чешского производителя который берет свои умения из тайланда.

У Вас недостаточно прав для просмотра ссылки. Войдите или зарегистрируйтесь.

Это его желейки. Просто тгк-А но рубит страшно

420ilya420 ну от щось схоже і шукаю, але від якогось нормального виробника. а то все локальне це добре, але застаріло трохи...

Честно говоря желейки на синт.каннабе. Не особо прикольные ..лучше чем ни чего ,но на натуре круче..

ugo ну все залежить від того з чого воно зроблено. те шо в топікє - це те що просто цікаво спробувати, насправді не був би проти спробувати і шось те що було з нагородами cannabiscup типу
1000004373.jpg

• Like
Реакции: ugo
qwerty420 ну это ты щас пишеш про нормальные желейки...я же покупал здесь у одного Селлера,его щас уже нет. Так у него была жижа разноцветная на синтетике..и желейки .я сьел 2 ,одной во-первых , мало.а по две выкидывать уже дороговато выходило..и что я заметил..если похожие продукты на натуре,то повышается аппетит и ты когда ешь тебя ещё больше нагребакт .А на синтетика и аппетит не сильный и когда ешь пропускает..это ,кстати важное отличие по которому можно понять на чем произведена Даннвя продукция..

ugo так ну авжеж тільки про натур продукт, відверта синтетика цікава лише якщо вона прямо реальна популярна на американському ринку і я бачу відгуки, хоча і там все максимально околоприродньо.

Назад
Сверху