Крамниця «Паляниця» — найбільший органічний магазин в Україні!

qwerty420 да они там все интересные...но Опиум наверное самые сильные...И самые интересные...люблю индику..
Сообщения автоматически объединены,

renat228 тут ,бро по предпочтениям...Я как фанат индики Опиум и Пакистан..
Так же Ананас экспресс приколол..Интересный гибрид...

ugo ну, я не можу оцінити індіку, треба спробувати pineapple express, не зря ж про нього фільм зняли.

• Like
Реакции: ugo
qwerty420 почему с индикою так?

ugo зазвичай все шо більше 70% індики - це як седативне для мене, функціонувати важко, нічого не хочеться. без стіму не так цікаво.
як і в усьому, шукаю баланс і поки зупинився на тому, шо 60/40 гібриди в сатівну сторону, найяскравіші у своїй дії, підходять для щоденного нонстоп використання без наслідків для продуктивності.

qwerty420 понятно...Ну Ананас экспрес достаточно бодрые шиш..хоть 50/50....мне зашли

Да ,кстати обрати внимание на Лемон хэйз..Здесь конечно я ещё не успел их опробовать возможно как нибудь при следующем заказе,но ......
Я их курил от другого Селлеру ,и хоть качество у него было на порядок ниже,чем здесь, данный сорт зацепил,бодростью и безумным позитивом в настроении..Коль уж ты не любишь индику ...эти бошки должны понравиться..

Последнее редактирование:
Что то странное происходит с данным шопом....
Телега суппорта удалена,бот аналогично.
.И у меня заказ на 50 гр. Завис....уже больше недели жду...
Надеюсь все порещается...
Будьте аккуратны,если решили заказывать что то

ugo ну основний оператор ще існує в тг.
вийшли на зв'язок?

• Like
qwerty420 да....но пока не получил свое....жду...есть новые контакты суппорта...

ugo ну раз магазин працює, то думаю скоро все буде

• Like
Все получил...притензий к Селлеру не имею...
Пришлось конечно подождать неемного,но в целом мой заказ у меня
По качеству как всегда выше всяких похвал.! Опиум --
IMG_20251005_140034.jpg
мощщ!
Мой любимый сорт. .
Как выразился мой кореш -Накурило как в первый раз!!!

Всем привет! То магазин работает, можно делать заказ?

шикарный выбор сортов)

коротко про lemon haze:
приємна сатіва з ефектом підвищення настрою, нє тупіт, десь 2 години прям гарно тримає, в моєму режимі ушло 5г за 4 дні, але вони були продуктивні і веселі.
також рекомендую спробувати, всім хто полюбляє сатіву, якісна і цікава.
так захопився цим сортом, шо навіть забув фоткі зробити для тріп репорту, тому просто відгук.
єдиний мінус: стелс цього разу був мінімальний, сподіваюсь більшу вагу магазин нормально ховає.

Последнее редактирование:
коротко про Jack Herer:
також гарна сатіва, добре підходить протягом цілого дня, ефект тримає 2.5 години з 2 банок, сушняка нема, на жор не пробиває. 5г на 3.5 дні.
стабільні 8/10, гарний сорт 🤙

Доброго вечора)
Хочу зробити замовлення, але оператор не відповідає...
Ви на зв'язку?

"Absolutely 5/5 impressions! The quality of the product is top notch, exactly as described (if not better), the prices are very fair, and the customer service was extremely friendly and responsive.
What really impressed me was the packaging and the inconspicuousness – everything arrived in a completely plain package, with no identifying marks, hints, logos or anything that would cause surprise. Even the mailing label looked completely normal. The delivery was fast and inconspicuous.
I will order again 100%. I highly recommend this store to anyone who values privacy!"

"Absolutely 5/5 impressions! The quality of the product is top notch, exactly as described (if not better), the prices are very fair, and the customer service was extremely friendly and responsive.
What really impressed me was the packaging and the inconspicuousness – everything arrived in a completely plain package, with no identifying marks, hints, logos or anything that would cause surprise. Even the mailing label looked completely normal. The delivery was fast and inconspicuous.
I will order again 100%. I highly recommend this store to anyone who values privacy!" Uh

Вложения

• IMG_8558.jpeg
    4.1 MB · Просмотры: 37
Добрий вечір!
Цікавить!!
🍋 THC рідина з сорту Lemon Haze
Чи є в наявності?
Замовлення бачу мінімальне 5г?
чи можна і 1г замовити?

Дуже дякую за відповідь🫡

IhorWhale Вітаю, є. Від 5г, замовлення робиться в телеграмі

Назад