⋄ ФЛУДИЛКА

подниму чуть актив:

в шопе годные грибы, жаль лсд нет в ассортименте, приобрел бы и написал трип. но если свой лсд закончится то думаю возьму грибов, хорошие были, как и стелс.

удачных продаж!

Ame бро так ЛСД это не органика) а трава и грибочки органика,тут в этом смысл я так думаю🤔🫂

Доброго вечора всім кого не бачив що ви тут пишемо дальше не скучаємо активчик накідаємо всім мирного неба

От і ранок розпочавмя потрібно продовжувати свій задум і іти до цілі повним ходом все буде добре

Доброго дня шановні ну шо ви тут починаємо формування тих чи інших питань для активу тут

Так ну шо погнали дальше робимо все можливе і не можливе але потім добре головне терпіння

От вже і ранок наступив нічого не зробиш з цим такі справи вони поки що так воно все

• Like
Реакции: ugo
Да бро,Доброе утро!Выспался?

ugo та встав водички порпити щоб знову солодко спати задача просто взяв кота і за хвоста 😂

• Like
Chesnuy понятно. Ну сладких утренних снов....Я когда просыпаюсь воды попить то максимум воду пью,на все остальное нельзя отвлекаться,сон пропадет...

ugo так як вже попив води вже поспав і знову прокинувся такі моменти радості в мене зараз

• Like
Chesnuy я был бы только рад таким моментам радости.
. Сам планирую выбрать момент и хоть неделю отпуска взять. Опять ни куда не поеду...просто неделю ни хера делать не буду. Только надо сначала ноут прикупить наконец то..

ugo шо в тебе за праця така що ти ночами не спиш, нічна зміна постійно в тебе цікава праця

• Like
Chesnuy ни чего интересного...просто ночью меньше работы ..у меня смена 8 часов но мы всегда справляемся за 5 максимум 6. .а если в день работать то там за теже деньги можно до вечера провозиться..

ugo кароче ясно десь на якомусь складі мабуть грузиш машини я на аклкашці гуртовня робив норм темка ящички раз раз і под матрас

От і півдня пройшло що я можу вам на це сказати час летить як не в собі такі вони справи

Доброго вечора народ як ви тут парні хто чим займається розповідайте як у вас справи тут і там це ж цікаво

Так ну а шо час втрачати тоді пишемо дальше всерівно немає іншого виходу наразі

Отак знову потрошку пишемо дальше все-таки весело мені подобається коли так прохолодно з ранку

Назад
Сверху