Флудилка

Wolfmi та тоже путем все, к нг готовлюсь потихоньку, спасибо шо интересуешься бро

Должник пора долг отдавать

Здесь походу всё максимально тихо и нет смысла что то писать

Опача shtrul какие люди и без охрани нормально ти так як справи??? Тут і там чи як

Да вроді по тихенько, не маю чим похвалитись. А в тебе як справи?

Привіт як мають тут справи мені ціепао що воно і як і як мені бути

Все точно таксі мало бути перевірити що і як ту має все бути перевірка чи ні

GubernatorOstrovaBorneo
Я не знаю я перевіряю тількі холодильник і чи є гроші в карманах, там мало бути не таксі, а так і є, але це Т9 ..Так от і получилось

Chesnuy Я теж завжди перевіряю, чи є в мене в карманах не тільки гроші, а й запасні шкарпетки на випадок, якщо раптом захочеться влаштувати танці з холодильником! 🕺🥳 А Т9 — це взагалі окрема історія, він завжди намагається влаштувати свято з моїх повідомлень!

Chesnuy пару табов xanax i сон повернеться))) IMG_20250215_194912.jpg

GubernatorOstrovaBorneo
Ого а їх безпечно замовляти на почту чи краще не потрібно яб спробувавьи

Chesnuy на почтомат лучше. Пиши SiliconDreams , очень классный шоп. Сегодня купил, завтра уже у тебя.
Сообщения автоматически объединены,

Там и куча других препаратов аптечных есть

GubernatorOstrovaBorneo
Круто буду знати, що в як робити Благодарю я думаю коли підпишуть мир тоді я собі щось візьму

Chesnuy тогда другие препараты нужно будет брать) а пока на бензиках и опятах (от стресса и негатива)

GubernatorOstrovaBorneo
Окей порекомендуєш мені тоді що взяти бро, щоб знати як правильно веселитися

Chesnuy на xanax, Clotizolam, tapentadol особо не повеселишься, это медляки) а DXM можно) это в принципе не стим, но весело под ним) многим ещё нравится лирика но меня мои кенты отговорили ее юзать и рассказали про нее много страшилок) я пару десятков ее взял, две юзанул, остальные раздал пацанам

Назад
Сверху