Флудилка Underground

Всім привітики мої хороші. Якось я подумала собі можливо потрібно щось змінювати в собі, і накурилася,))))

Soska ахахаха - ну хотя шо я ржу если накурилась соли - то деиствительно измененья. А если шишки -то смешно.

Всем привет братва ещё месяц и мы уже будем загорать)))))))))

Soska ахахаха - ну хотя шо я ржу если накурилась соли - то деиствительно измененья. А если шишки -то смешно.
Це вже стало нормою в мене))) Я вирішила знову не курити, але вже була накурена))) чудеса

Двіжуха наше все робота така вона штука, зокрема у сфері охорони здоров'я України від заходу до світанку

Soska я в этом году Марью Ивановну вообще не курил еще .1 раз только кашу пожарил и прихавал и то вынужденно чтоб похмелье попустило. Чего и тебе желаю - кури хоть не каждый день )

ss14ss11 я травичку полюбила давно, неможу відмовитись від неї зовсім..але спробувати потрібно буде, не на часі

Вот только курнул

Скоро буде не так цікаво як мало бути,але розповідати про те все маємо постійно, немає часу на то все

Грустно это все

Всім привітики, як у вас настрій? В нас світло є немає, а снігу насипано знову валом, це зима крепка

Цікаво, скількі разів я маю можливість вигравати, цим мене вже не здивувати, я старалася, постійно бути на місці)))

Неспіша я зайшла, щось немаю великого бажання, щоб спілкуватися мені щось дуже не дуже, але то все таке)

Soska что такое?случилось что?
Впринципе соррян,дурацкий вопрос...сам иногда просыпаться не хочу...с утра прям нияково..

ugo зараз сон це щось дивне нерозумію яткж останнім часом сплю погано нерлзу цю від чого це все залежить

• Like
Реакции: ugo
Chesnuy та есть такое ,у меня уже давно.
А с учётом что я постоянно в ночь работаю то ,иногда бывает полный пипец..

ugo та нічна робота це просто вибиває з колії хотя вночі я роблю більше ніж в день нерозумію чому саме так

• Like
Chesnuy та я просто уже 4-й год по ночам ...наверное нужно что то менять...
Хотя по сегодняшним раскладам х..ты что поменяешь..приходится терпеть..
АЛЭ ж -укрывается тэрпэць! походу...

ugo так що терпіти все залежить від того яку ціль ти поставив , якщо терпиш значит ти робиш через силу без кайфа

• Like
Назад
Сверху