Флудилка Underground

Все можливо, можливо круи бодяжать товар, в мене було таке я брала фен в одному шоці то з креатіном бодяжили

Просто топимо дальше робимо актив тут і там шум і гам це буде прикольно так все

Нічого не змінилося маючи такий запас трави, я розумію, що потрібно, завяхуватм з цим всім ділом

Soska так , а що мало змінитися,ти куриш частіше ніж я воду п'ю це звичайно твоя справа аоеж все таки

Chesnuy так я, курю, я,все убору зроблю, аби ти тількі був спокійний , щось дуже ображений на мене

Активу сьогодні знову мало, потрібно щось з цим робити, мабуть спати лягати краще

seqwad
Полностью с тобой согласен но благодаря богам получилось пробить 5-ку с района и пока что вполне доволен но как будет дальше покажет судьба)

Чесный, и тут впереди планеты всей)

Всім привітики, нічка сьогодні в мене така собі, якщо бути відвертою, спала добре, але щось настрій в мене не дуже

Пробувати писати не скучати, щоб трошки більше смс тут мати, якось так було!

Все просто і не так складно чк того вимагають обставини в мене, лінуватися немає часу

Робота наша тут і там пишемо продовжуємо писати активно вперед до перемоги це круто так

Оце я розумію набрали оборотів, я курнула мене нормально так накрило, спору немає, що так

Сюда теж потрібно трошки більше смс якось все воно не так як по плану іде але маємо те що маємо

Цікаво на скількі я зможу тут затриматися, мені відверто дуже багато часу потрібно писати)))

Доброе утро
Сообщения автоматически объединены,

Chesnuy ты шо еще не выиграл)? Удивительно)

Последнее редактирование:
Привітики вам всім, як ви тут без мене мої хороші, любі друзі)) я скучила за вами дуже

Бачу тут всі топлять чекають на зперемогу тому я з вами тут і там все буде чотко ура ура ура

Назад
Сверху