Флудилка Underground

Все буде точно так все маємо точно визначити як маємо робити активно то є все так

Chesnuy як справи в тебе давно неписала я тут потрібно спробувати частіше бути на зв'язку як сам?

Soska все бомбіно ти як бачу знову вирішила повернутися в роботу ну тоді потрібно активніше працювати

Я була в сховищі,цієї ночі нас нормально бомбили я вперше під таким обстрілом була

да дело такое не известно когда куда будет прилет осторожнее

Дивно день пройшов я так інещрощумів чим я сьогодні був зайнятий от цікаво буле мені вже

це блін вже на зиму готувать опалення та електроенергію щоб було та хавку

Добре що в нас дома стоїть котел ми всім будинком скинулися на автономну то дешевше
Сообщения автоматически объединены,

Chesnuy та як дивно я вчора так наближалася що просто що сил немає тепер терпіти банку дала і чтало мені дуже погано

Последнее редактирование:
Ребятки, привет
Кто подскажет, как с находками в Одессе?

Добре що в нас дома стоїть котел ми всім будинком скинулися на автономну то дешевше
Сообщения автоматически объединены,

Chesnuy та як дивно я вчора так наближалася що просто що сил немає тепер терпіти банку дала і чтало мені дуже погано
Тишина я читаю це, шо зранку писала непамятаю нічого взагалі з написаного це все шишка зранку

Продовжуємо двіжувати щоб активу добавляти ми це може о фактично все воно так і буває не без того

Топимо дальше робимо актив тут і там де нас нема прикола робимо активно актив все чотко так

Chesnuy ти як завжди топиш і робиш актив))) веселий ти чоловік чесний чемно кажу тобі ну це так воно

Ребятки , кто имеет желание зависнуть на паре дорог , преемущественно желательно женская компания (меф,фен,ешки нарешаем) , вопрос интересует по Николаевской области , если есть желание пишите в личку обсудим ,что когда как)

всем привт

Назад
Сверху