Флудилка Underground

Рідко так буває що я забуваю писати але є такі моменти радості в мене що раз і забув ну то таке воно життя

Последнее редактирование:
Пишу тут і розумію що це в мене вже от от терпіння лопне скількі я ще витримаю це невідомо мегі

І так кожен по пару раз на день робимо ми актив тут потрошку все буде добре є ціль і трошки бажання

Сюда зайти теж потрібно трошки більше смс написати і тоді все буде добре головне терпіння

Думаю чим то себе зайняти поки ще є час в мене поки що тут побуду мені до вподоби такий темп письма

Краще всього використовувати все те що маємо мати тому я з вами нерозуміння того що відбувається зараз

Раз такі справи тоді ми ще накидаємо смс і буде тоді толк щоб все було чотко ідемо впевнено до перемоги

Тут теж лише мої смс я тут пишу один вже виходить ну що ж раз я взяв таку місію на себе то пишемо дальше

Писати потрібно трошки більше і тоді вже буде результат хотя я і так бачу норм все іде так як заплановано

Цю флуділку теж не обходимо пишемо народ всеіде своїми руками кругом потрошку пишемо дальше

Тут теж накину смс щоб все ішло своїм чередом так що давайте продовжимо веселитися тут де всі народ

Думаю все буде саме так як має бути нічого вже не змінити але маємо почати все по новому робити

Ну шо поняття та види емоційного г я з вами це був би не проти обговорити але бачу що я тут один

Спробувати потрібно трошки більше але не знаю чи зможу це зробити правильний вибір

В НБУ і влада це робили все маємо те що маємо чомусь думаю скоро буде все добре перемішати

Ну шо рухаємся невпинно вперед розумію що тяжко але в етап хіба не п'ю пиво втому я тут якось так

Ото вже веселуха буде жесть просто топимо дальше робимо актив балансу форума і теми в мене є фактично перемога

Чим більше тим краще я так собі подумав що це таке робиться на форумі так тихо сьогодні

Темп у вихідні дні трошки зменшується але я все-таки тут з вами тримаю актив до останнього подиху вітру всім норм

Назад
Сверху