Флудилка Underground

Все змінилося за той час що я був тут але нічого все буле добре як цьому впевнений на всі сто відсотків правда вона така

Ну де ви всі чому вас так мало народ що з вами таке трапилося, якось так тихо давайте будемо спілкуватися Zagadka

Так от і знову новий день і нові бажання тепер булу раніше старатися прокидатися щоб більше встигати робити в день

Думаю якщо старатися то можна активувати карту пам'яті і буле о тоді робити все нормально головне терпіння і наснага

Так двіжуха тут норм добавити активу і будемо отримувати радість від спілкування продовжуємо писати дальше больше
Сообщения автоматически объединены,

Вечір знову тут і пишемо ми цікавий момент життя якщо правильно розрахувати то буде дуже весело і прикольно сьогодні

Ну все можна іти спати зробив свою норму і прикольно так що такі вони справи з вами щоб ми могли відпочивати всім доброї ночі

Все-таки час це цінний продукт і життя теж два продукти які потребують бережного відношення які здоров'я 🤝 тому всім міцного здоров'я щастя добра

Від того що є розуміння як правильно все робити є і розуміння як діяти потрошку думаю все буле саме так як хочу я це факти які є прийнятні

Вот тут тоже можно активно по флудить! Здесь каждые 700 сообщений,идет прокрутка. Осталось чуть больше половины👍

Эх в на Андер уже работать не будет наверное

fogel чего бро? У них полным полно рекламы,все время пополнение и тд. Шуршат они нормалек. Или есть инсайды?)

botanic_weed та в Херсоне сейчас вообще мало кто ложит,а если и пытаются то либо куры гнилые либо чайки клады срывают, единственный варик Николаев,а так то я с пампам с 2019

fogel бро а доставка? Не вариант? Я только доставкой и пиздец. Зачем искать,когда приедет 100%👍

botanic_weed та сейчас в принципе только такой вариант и есть,просто порой хочется здесь и сейчас, особенно когда речь идёт о солях,та и все эти квесты по своему тоже добавляют красок, когда конечно все ровно

fogel бро,лучше заказать чем искать то,чего скорее всего нет. Так хоть точно будешь не голодный

fogel неплохой слоган,креативно)) Если так задуматься,по научному,то практически все для человека наркотик. Но это прям душные темы 😁

fogel ого,вот это находка😁👍 Сейчас секунды стали ценой,как оригинал новый,с брендового магазина. Это же полный пиздец🥲

botanic_weed я даже незнаю, давно не заглядывал,я работал 11 лет в секонде,шмоток хватает,так. что даже не в курсе шо там и как))

Назад
Сверху