Флудилка Underground

Тут теж трошки накидаємо активно щоб був толк без нього ну ніяк неможливо цього зробити щоб розуміти все

Вот это правильно

Топимо так що бу все точно без проблем спробуємо активно вперед народ і було все чотко

всем хорошего вечера

Просто радимо подивитися українцям треба щоб щось було схоже на то що маємо чому ні якщо саме так воно все бувж

GubernatorOstrovaBorneo бро іноді пишу так без смисла так буває не звертай уваги бро це коли сам з собою спілкуюся

Chesnuy Так, все відмінно, яка погода у тебе? У нас тут дуже жарко, у воді двадцять п'ять °

GubernatorOstrovaBorneo та не то щоб жарко вже у нас але тепло і дощить я думаю цього року грибів буде валом надіюся я на це

Chesnuy У нас також повним повно сухих грибів. На минулих вихідних я шкандибав у ліс, в основному зустрiчалися польські, білі та лисички. Мухоморів жодного не зустрів. І майже дев’яносто відсотків підсохлі. Одним словом, нічого не назбирав!

Всім доброго ранку шановні колеги як ваші справи народ що нового у вас гарно так

Трошки потрібно теж сьогодні закінчилося початок серпня нормально все так буде як не крути

Все буде толком то ми топимо чотко роздаємо тут все так щоб був толк пробуємо все буде добре

Топимо дальше робимо актив все буде цікаво і все буде агонь потрошку потрібно робити як воно має має бути чотко

Продовжуємо тут набивати актив це чудово приєднуюся я тут і буле все толком якщо потрібно так щоб було

Тут теж лишити трошки потрібно активніше писати дальше робимо актив народ щоб було все чотко

Chesnuy ого ты тут, що один пишеш ))) тепер вірю, що ти писала ще той чпору немає тепер ))) Я все зрозуміла

Soska я кругом стараюся тримати актив щоб було все толком і чотко як мало бути все воно але не всі оцінюють це

Всі тут пишуть хочуть гарного зробку але то ж хочу так буває воно робимо актив тут і там

Назад
Сверху