Флудилка от САНТЫ на деньги!

С каждым днём как то все смутнее и смутнее жить

Wolonter_120 чем вообще занимаешься сейчас а то я только закончил свой первый трип тут написал чисто не думал что запишут вообще так на комбо записали шш+амф кайфую сразу один написал и сдал за 2.5 часа как я попробовал топливо все написал теперь на шиш думаю писать да и пробовать как раз

BrodyagaSimpson ай ну харош да я дописываю трип на соль завтра уже запостю да и пойду чилить)

Привітики мої любі друзі, як завжди я з вами на одному місці сучасного мистецтва, як покурю, то пишу різні не зрозумілі речі

Флуд мутится тут точно так что погнали парни разгонять тему

Доброго дня шановні відвідувачі форуму гарного настрою всім доброго вечора із наступаючим святом

Санта здарова мы хотим по больше призов!))))

Потрошку і буле актив тут, всім доброго времени суток, мої любі друзі, забігла до вас світло стало, то бігом привітатися

Всем доброе утро, господа хорошие!))
Как вы тут без меня?))
Соскучились?))

Доброго времени суток друзья, как вы тут

5_8 да живем помаленьку - шото меня эта зима так напрягает скорей бы март что ли.

Цікавий момент, всім привітики мої хороші друзі, очікуючи що знову буле сніг, я знову покурила))

Доброго ранку шановні колеги як тількі прокинувся і хочу щоб ми тут і там були кругом , як справи у вас

Цікавинка від Марини, пишемо, гуляємо, грошима немаємо, косим костюм. І танцюєм, разом гроші ми штампуєм

Які можуть бути думки, тількі, як піти покурити, хорошу шишечку, мабуть доведеться піти зробити це))

Ми тут пишемо всі потрошку що активу добавити я думаю рано чи пізно ми все таки напишемо до кінця

Назад
Сверху