Флудилка от САНТЫ на деньги!

Просто топимо дальше робимо актив тут і там шум і гам якщо все буде добре шоу

Chesnuy пидтримую диду .Але я зможу прииняти участь у цьому тилькт коли высплюсь - не сплю с прошлой субботы - соль не дает . Да и трип репорт будет только после сна - а то офигеете от шизы мое солевой .

І тут я бачу свої двіжухи , але уе так має бути на то він і форум специфічний , щож я можу сказати

Chesnuy пидтримую диду .Але я зможу прииняти участь у цьому тилькт коли высплюсь - не сплю с прошлой субботы - соль не дает . Да и трип репорт будет только после сна - а то офигеете от шизы мое солевой .
Я розумію сам так проходив цю школу щоб мати місце на все і всіх але прикол не в тому щоб бути а в тому щоб не бути

В такі моменти, коли хочеться спати я працюю і розумію, що сон то моє хобі, але спати багато теж погано

Soska коли прокинешся то зайдеш в підвал, там потрібно дещо зробити ти зрозумієш, все коли побачиш..було зоитт ховай

В такі моменти, коли хочеться спати я працюю і розумію, що сон то моє хобі, але спати багато теж

Потрібно пришвидшити тут флудити, щоб перед новим роком виграти ще пару грошей яких)

Всі привітики, як у вас тут справи , я знову не сплю з самого ранку, режим мій геть збився

З вами буду частіше щоб перемога була моя я так хочу хоть раз перемогти тут

Хо-хо-хо, скоро праздники, и мы готовимся к ним, чтоб порадовать вас дорогие наши друзья:christmastree:🎅🧣❄️☃️

Всім привітики, як настрій у вас мої любі, сьогодні знову погода бажає кращого , туман і сиро

Продовжуємо двіжуху тут якщо так має все бути робота кіпить ми теж зинею ідемо в перед початком

Давай пишемо трошки підпадати потрібно і буде тоді толк великий чи маленький розмір

Саме так і ротмо пишемо не скучаємо народ, мажсо що мажсо топимо дальше робимо актив

Продовжуємо двіжуху тут якщо ви не можете створювати теми то я вам допоможу тема немає світла

SantaClaus привіт, хочу якось приз у вас виграти, тому буду старатися, це зробити, щоб мати шанс

Назад
Сверху