Флудилка от САНТЫ на деньги!

Soska опачая бачу ти сама вже тут все знаходиш молодцом так і потрібно все робити

Неможливо так скупатися і одночасно нічого не робтит це дуже дивно виглядає я пробувала

Soska я забув про цю флулілочу потрібно писати тут теж активно щоб все було чотко

Потрошку ми будемо радітм що ми є всі живі і здорові, вбивають не винних чоловіків і таке все воно недобре

Доброе утро ! Да жизнь настала такая что проснулся уже гуд.

Всім доброго ранку шановні відвідувачі форуму гарного настрою всім доброго дня народ 🤙

Все можливо, що і зима буде дуже швидко спробувати потрібно свої зимові черевички, які я купила

Потрошку все буде таким чином що я не розумію як воно має все бути але з часом зрозумію все

Доброго времени суток, друзья. Как вы тут время проводите, а? Рассказывайте, если есть желание :)

Потрошку все буде таким чином що я не розумію як воно має все бути але з часом зрозумію все
Поздравляем с выиграшем в 5$ пишите нам в лс за призом)

💰Новые условия по Флуду 💰
1. За каждое 300 сообщение - один приз 💵
С 152 до 452 смс начинаем флудить, потом крутим рулетку на приз в размере 8$

Последнее редактирование:
SantaClaus доброго ранку , написав ЛС благодарю, ура ура ура.продовжую активно спілкуватися тут

Chesnuy вітаю з перемогою, красавчик ну це добре нові правила я тепер чпробую виграти виграти

Продовжуємо тут писати, як в кого із світлом в мене немає, як завжди вже знову

Доброго дня шановні колеги як ваші справи народ чим хто займається розказуйте

Ось я знову збіглася до вас на огоньок, стараюся бути активною і накуреній то все так просто

Просто продовжуємо писати, я теж хочу перемогти але немає світла дуже часто тому така тишина навколо

Просто топимо дальше робимо актив тут і там шум і гам якщо все буде добре шоу кожен день

Назад
Сверху