☆Флудилка☆Общайся и получай Плюшки от BeHappy☆

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Доброго ранку шановні відвідувачі форуму гарного настрою всім миру і любові до рідної мови

Утро конечно не сильно доброе..Поспал пару часов...и снова на працю....и не хочется из под одияла вылазить..

Последнее редактирование:
Ни когда не любил зиму...и сейчас особенно...

Як цікаво ви тут стількі вже нафлулили і все без мене, але нічого все буде добре)

Шо у вас без мене тут ніяк нейде двіжуха, всі потрошку пишуть парк слів для активу це добре

Продовжуємо писати дальше що то буде таке якщо я не перестану бухати це буде так буває воно ура

Дивно тут без мене, я навіть нерозумію, що то таке було якщо так , нерозуміння де я)))

І знову привітик, я з вами така вся розташований, скоро буде все з вами зрозуміло, і буде я зрозуміла прокрута не було(

Це так зрозуміло що все буде саме таким чином, я аже навіть не знала, яким чином я тут встигаю

Всім привітики привіт мої любі, як ваші справи , нерозумію себе де я поділася, але це так буває

Тут теж потрібно потрошку писати щоб було активно вперед народ ✌️ немає часу скучати

Приветствую всех жителей данной темы! Как вы тут поживаете, друзья? По всей видимости тема неактуальна...

Ще раз всім привітики, як ви думаєте це буле цікаво робити все щоб дід мороз був чт не був

Все буле так як має бути я позу вю часу мало але то таке все буле чотко і правильно

Все буде добре онлайн гра кожного дня привноти читати аххааа аххааа це жесть повна версія підручника німецької мови

Тількі так я не скучаю, коли тут з вами пишу, мені дуже цікаво, Читати переписку нашу з вами

Доброго дня.
Всем удачного дня

Как новый у вас вообще все еще отдыхают от праздников что скажешь

Не знаю или собираются сегодня отпраздновать по старому новый год.

С Новым годом по старому стилю 🎄🥰Всем добра 🙏⚓

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху