☆Флудилка☆Общайся и получай Плюшки от BeHappy☆

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Хорошего вечера. Пусть он принесёт спокойствие, уют и немного вдохновения.

Шо у вас тут всі стараються банер набивають це добре це дуже правильно я це підтримую

Я тут бачу знову у вас тут добре я пару слів тут написала щоб ви не скучали тут без мене народ

Маю писати ще і ще хочу банер спробувати набити , в мене була перерва цілий місяць

Сама активна дівчинка на сайті, люблю, обожнюю скучаю, від кайфу з вами тут

Часу обмаль бачу ніяк не встигаю, а ще ці відключення світла кругом не зрозумілі графіки

Soska нормально ти мала я бачу тут топиш то шо надо, продовжуй в тому дусі якщо що

Продовжуємо писати дальше активніше народ щоб був толк якщо так просто все

Soska нормально ти мала я бачу тут топиш то шо надо, продовжуй в тому дусі якщо що
Так щось я топила, топила і не дотопила, але я точно знаю, що тут мене хтось чекає і це дуже радує

Якось сьогодні на просуд дивно все але я бачу що буде результат якщо все правильно робити

Як у вас тут без мене, активчику накидають вам, щоб не скучали тут без мене

Soska звісно скучали чи ти думаєш тут не скучають за тобою, я небачу тебе вживу взагалі ...тількі твої булі

Chesnuy опача, ти навіть скучае!ш? Це щось новеньке для мене, я думала ти вже забув мене))

Заокруглити кількість повідомлень, щоб зранку ьуло простіше писати мені , яка я гарна

Приветствую всех, пусть всё, что запланировано, пройдёт удачно ;)

Це все дуже прекрасно, з моєї сторони, я така гарна, що сама себе інколи боюся така вона красота

Знову з вами я тут пробую швидше писати, щоб трошки смс мати , активність буле зашкалювати

Без ніяких тобі викручувань, пишу з вами тут я цікаві історії, як колись був мультик

Все буває в цьому житті все змінюється але ми живемо дальше не забуваємо про це

Ось я знову пишу з вами одночасно стараюся, зібрати себе до купи, якось не виходить

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху