☆Флудилка☆Общайся и получай Плюшки от BeHappy☆

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Все буде чотко і правильно пишемо дальше народ що нового у вас

Шо ви тут пишемо дальше народ не здаємся пишемо тільки інтернет магазин

Це є цікаво якщо маємо все так коли завтра буде сього все буде добре

Я думаю якщо так продовжувати то буде все чотко і цікаво щоб був графік роботи

Маємо те що маємо то є цікава стаття норм пишемо дальше активніше народ

Роздаємо все так як має бути ну а скількі толку від того всього якщо саме так буває воно

Саме так буває так воно все воно щоб я розумів скількі мені ще потрітно часу

Ці моменти такі цікаві щоб було ще цікавіше то ми тут просто топимо дальше робимо актив балансу

Шо тут у вас потрошку робота кіпить ну це так і має бути не без того все якщо так воно все

Все можливо буде добре, знову, тут і там свято я думала, що все незгоду сюди заходити, а тут отаке

Насипажсо тут же тілткі можемо щоб був актив це буде все дуже цікаво воно робота така вона

Я думаю то все буде прикольно і маємо робити все чітко і якісно як має бути

Спробувати з вами тут писати, але я немаю стількі часу потрібно не забувати хаходити

Продовжуємо потрошку писати незабувпємо ми можемо активно робити актив щоб шоп був топ

Все буде нереально якщо просто таким чином все зробити висновок мажсо те що маємо

Тут я теж бачу є содоивічтт підзаробити пару гривень, це мене дуже радує і я щаслива від цього часу

Тут теж накинути трохи смс щоб більше було активу балансу ротмо все згідно плану на рік

Просто топимо дальше робимо актив тут і там шум і гам якщо все буде так

Привітики привіт всім привіт, як тут я прийшла, а вас немає будк тоді без вас писати багато інших причин

Саме цікаво це те що я нерозумію як бути дальше і як його життя поки немає в мене часу на це все

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху