Флудилка каннашопа Ganjah.cc (спілкування за $)

Все потрошку пишемо щоб було дуже багато чого іншого кварталах активність має бути чотко

Сказка - это когда женился на лягушке, а она оказалась царевной. А быль - это когда женился на царевне, а она оказалась лягушкой.

Не здаватися потріьно активно вперед народ хочу ще іще зробити висновок про головне вірно заповнене поле

Замечательного и хорошего дня желаю. Пускай сегодняшний день будет очень насыщенным, плодотворным и успешным !

Продовжуємо писати дальше щоб не було нічого нового так буває воно топимо народ дальше маємо топимти

Продовжуємо свою подорож в просторах форуму щоб все було стабільно і круто особливо сьогодні

Неспособность учиться в пожилом возрасте объясняется (и притом несомненно) нежеланием более повиноваться

Тут теж потрібно трошки більше смс в буде все норм я думаю скоро все закінчиться і буле зима

Що тут у вас повна тиша потрібно потрошку все робити і буде тоді толк

Chesnuy ай да Чесний кругом встигає молодець я буду вчитися від тебе так писати багато))) крутой

Soska стараюся робити все так щоб було все чотко і без напряга тому все так буває воно все ура

Если стоишь на краю обрыва и раздумываешь, прыгнуть или нет, — прыгни к размышлениям сиего действия

Желаю всем хорошего дня и вечера

Все сьогодні цікавий день буде наповнений корисними для чого так і робимо все щоб знайти лідера

ку,народ го флудить

Го почему бы и нет

Маємо надію що ви тут парні роьмрл активно топимо щоб був толк як має бути ми активно вперед народ що нового

Активим активим

Не забувати потрібно потрошку писати щоб було цікаво і можна було працювати люто ура ура ура

Назад
Сверху